Леонардо Ді Капріо пожертвував 10 мільйонів доларів для української армії: береже пам’ять про бабусю з України

Голлівудські зірки активно підтримують Україну під час російської агресії на її території. Свою позицію вже висловили десятки іноземних знаменитостей, до них долучився й актор Леонардо Ді Капріо.

Леонардо Ді Капріо – один із улюблених знаменитостей сучасності для мільйонів фанатів кіно по всьому світу. Артист став відомим завдяки ролі Джека у культовому фільмі “Титанік”, а згодом здобув славу провідного актора в усьому світі, за роботу з яким буквально боряться голлівудські режисери.

Ді Капріо не раз зізнавався фанатам і журналістам, що він має українські корені. Його бабуся Олена Смирнова була уродженкою Одещини. Жінка емігрувала до Німеччини разом із батьками на початку 20 століття після Жовтневої революції. Саме там, в Європі вона й побудувала своє сімейне життя та народила доньку, яка згодом і подарувала їй онука Леонардо.

Леонардо Ді Капріо з бабусею Оленою Смірновою та дідусем
Леонардо Ді Капріо з бабусею Оленою Смирновою та дідусем

Актор вирізняється серед своїх колег не лише неповторним талантом та харизмою, а й щедрістю та чуттєвістю. Ді Капріо регулярно підтримує благодійні фонди, які опікуються дітьми та збереженням природи, особливо зірка “Титаніку” цікавиться темою екології.

Після початку російсько-української війни 24 лютого актор висловив активну позицію підтримки українському народу та ЗСУ. Леонардо перерахував 10 мільйонів доларів на потреби армії нашої країни.

Окрім іменитого актора до підтримки України долучилася ще одна голлівудська зірка, яка народилася у Чернівцях – акторка Міла Куніс. Знаменитість, яка ще в дитинстві емігрувала до Штатів, разом із чоловіком Ештоном Катчером пожертвувала три мільйони доларів для допомоги біженцям.

“У той час, як ми є свідками мужності українців, ми також бачимо, який неймовірний тягар відчувають ті, хто обрав безпеку. Через GoFundMe ми збираємо гроші для біженців. Кошти підуть для Flexport.org та Airbnb.org, які активно працюють на місцях і надають негайну допомогу тим, хто її найбільше потребує. Flexport.org організовує доставку гуманітарної допомоги до місць розташування біженців у Польщі, Румунії, Угорщині, Словаччині та Молдові. Airbnb.org надає безкоштовне короткострокове житло біженцям з України. Бути з Україною означає підтримувати українців”, – наголосили зірки.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.