Онук та син Софії Ротару намагалися втекти на човні з України в Молдову: Руслана і Анатолія Євдокименка затримали

Руслан і Анатолій Євдокименко, син та онук легендарної української співачки Софії Ротару, намагалися на човні втекти з України в Молдову, однак не вдалося.

З 24 лютого життя українців розділилося на до та після, адже мирне небо запалало вибухами російської армії не лише по стратегічним об’єктам України, а й по житловим будинкам, кварталам, мирним жителям.

У цей надважкий час ті українські зірки, які опинилися за кордоном, щосили намагаються привернути увагу світової спільноти до війни, яку РФ розв’язала проти незалежної і вільної України, намагаються підняти бойовий дух співвітчизників та воїнів. Ті, хто залишився вдома, займаються волонтерством і вступають до лав ЗСУ або територіальної оборони, однак є й такі, що шукають способи втекти за кордон. Саме так вчинили онук і син Софії Ротару.

Ще тиждень тому легендарна артистка вийшла на зв’язок з фанатами та повідомила, що разом з родиною знаходиться в Києві, а її серце крається, бо російські ракети знищують мирних жителів, дітей і українські міста. Віддані фанати з усіх куточків світу підтримали співачку, але її честь зрештою спаплюжили найрідніші.

Син та онук Софії Ротару намагалися втекти на човні в Молдову

Так, 7 березня на кордоні України з Молдовою прикордонниками була затримана група з дев’ятьох чоловіків, що намагалися човном перебратися за межі Батьківщини, аби не захищати її. Це були восьмеро українців та один провідник з Молдови. Серед них – Руслан і Анатолій Євдокименко. Родичів Ротару можна побачити на відео із затриманими.

Вочевидь, втекти з України чоловікам призовного віку наразі неможливо.

Схожі статті