Оля Полякова не приховує емоцій та показує чималий будинок, від якого лишився лише попіл: “Нема вам прощення”

Оля Полякова, як і багато інших українських зірок стала на підтримку нашої держави у скрутний час. Знаменитість ділиться оперативною інформацією з усіма.

Популярна співачка Оля Полякова з 24 лютого веде інформування всіх своїх підписників, щодо найгарячіших подій в Україні. За її акаунтом стежить 2,6 мільйонів прихильників. Раніше, її аудиторія бачила загалом яскраві наряди і екстравагантні витівки, а тепер актуальну повістку. Емоційна співачка не приховує свого ставлення до ситуації.

Разом зі своїми фанатами Оля плакала, ділилася переживаннями про дітей і навіть розповідала, як не стало друзів її доньки. Полякова також однією з перших вирішила показати, що сталося з пологовим у Маріуполі.

Нагадаємо, що саме це азовське місто попало під удар. Співачка емоційно висловилася стосовно ситуації, та й її підписники не шкодували слів.

У коментарях засмучені та одночасно розгнівані фанати написали:

  • “Немає слів… Я плачу”
  • “Моє місто… То мої рідні”
  • “Все їм повернеться”
  • “Бог все бачить”
  • “Нема вам прощення”

Цікаво, що хоч на початку кар’єри Полякової і мали місце в образі кокошники, то після 2014 року вона різко обрубала всі кінці у країні північного сусіда. Перестала знімати дуети з російськими співаками. Вона навіть на телебаченні почала розмовляти українською. Вона стала однією з небагатьох артисток, які перестали давати концерти десь за межами України.

Коли почав розгортатися конфлікт на Донбасі, Суперблондинка не приховувала, що через її колишній образ зазнавала кпин. Втім, вдалося позбутися запозиченого та створити нове шоу “Королева ночі”.

Схожі статті