“Пізно тобі Тіна вже вступати в цей бій”: Приходько критикує Кароль і Барських, які зволікали з підтримкою України

Відома українська співачка Анастасія Приходько не змогла стриматися та висказалася у сторону Тіни Кароль та Макса Барських, які підтримують Україну.

На даний момент українці єднаються та борються разом з ворогом, але деякі не можуть відпустити образи та претензії одне до одного, хоч це і шкодить нам як ніколи. Так, Анастасія Приходько не розділила радощів від кроків, які зробили Макса Барських та Тіна Кароль, щоб помститися росіянам за вторгнення в Україну.

Анастасія Приходько розкритикувала Тіну Кароль і Макса Барських

Так, Анастасія Приходько поділилася своєю думкою стосовно позицій Тіни Кароль та Макса Барських на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. І варто відмітити, що вирази вона м’яко кажучи не добирала і прямо говорила все що думає.

Барських вона звинуватила у тому, що він увесь цей час працював в Росії і лише зараз прокинувся. Його вчинок з скасуванням концертів вона відверто розкритикувала.

Анастасія Приходько розкритикувала Тіну Кароль і Макса Барських. Скріншот особистої сторінки співачки

Про Кароль співачка виявилася також самої думки.

“О, Тіна прокинулася! А чого ти не говорила це Потапу в обличчя, коли він штани у Кремлі знімав, а мило сиділа з ним поруч у кріслі? Монатіку поцілунки посилала, Дорофєєвій оди співала! Пізно вже Тіна тобі вступати в цей бій. Треба було раніше говорити. Перевзуваєшся зараз ти”, – написала Приходько.

Але варто визнати, що ніколи не пізно прийти до правди та зайняти вірну позицію. І куди правильніше зараз буде об’єднатися і не давати ворогу можливості дискредитувати нікого з українців, адже зараз це їм лише на руку. Вочевидь, Анастасія на емоціях і від великої образи цього не до кінця розуміє.

Схожі статті