“Поранив до кістки”: Холостяк Нікіта Добринін отримав непросту травму під час чергування у теробороні на Київщині

Переможниця 9 сезону шоу "Холостяк" Даша Квіткова показала, як її чоловік, головний герой проєкту Нікіта Добринін, поранився під час чергування в теробороні.

Від початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України багато зірок не залишилися осторонь, а взяли зброю в руки, аби захищати рідну землю. Поповнив ці ряди й шоумен і телеведучий Нікіта Добринін, який став головним героєм 9 сезону шоу “Холостяк”.

Добринін став єдиним Холостяком, який дійсно зустрів своє кохання на проєкті. Два роки тому він одружився з переможницею Дашою Квітковою, а наприкінці 2021-го дівчина подарувала Нікіті сина Лева. Зараз молода сім’я мешкає у приватному будинку на Київщині – тут вони залишилися й на час війни.

Даша Квіткова народила сина від Микити Добриніна
Даша Квіткова народила сина від Микити Добрин

Молода матуся чекає коханого вдома з сином, поки той на чергуванні в теробороні. 11 березня Квіткова показала, що під час одного з них Добринін добряче поранив руку.

“Нікіта поранив палець майже до кістки. Добре, що знайшли, де зашити”, – написала Квіткова в особистому блозі.

Нікіта Добринін поранився під час чергування в теробороні
Нікіта Добринін поранився під час чергування в теробороні

Цікаво, що сам екс-Холостяк взагалі не згадав про поранення у себе на сторінках в соціальних мережах. Від початку активізації збройного конфлікту на території України Добринін використовує особистий блог для висвітлення актуальної інформації про війну та ресурсів, на яких українці можуть знайти допомогу.

Нагадаємо, що від 24 лютого українські зірки масово почали займатися волонтерством та вступати до лав територіальних оборон. Зокрема зброю в руки взяли Андрій Хливнюк, Віктор Бронюк, Фагот, Тарас Тополя, Юрій Ткач, Володимир Остапчук, репер Ярмак та багато інших їхній колег. Інші ж підтримують Україну фінансово, інформаційно або волонтерять.

Схожі статті