Наталія Островська вже тиждень не може зв’язатися з сім’єю: рідні зірки ТСН залишилися в оточеному Маріуполі

Відома українська телеведуча Наталія Островська розповіла, що не може зв'язатися зі своїми рідними, які залишилися в Маріуполі, і зараз оточенні військами окупанта.

Відома українська телеведуча Наталія Островська, яка минулого року стала зіркою програми новин ТСН, і під час війни активно веде ефіри і не покидає своїх глядачів ні на мить. Тим часом вона проявляє активність і в соціальній мережі Instagram, де майже кожну годину оприлюднює повідомлення стосовно ситуації в Україні.

Наталія Островська вже тиждень не може зв’язатися з сім’єю

Саме завдяки оновленням на її сторінці стало відомо, що рідні Наталії залишилися в Маріуполі і зв’язку з ними немає вже понад тиждень.

Наталія Островська вже тиждень не може зв’язатися з сім’єю. Скріншот особистої сторінки зірки

Варто відмітити, що усі українці розповідають одне й те саме: зв’язку з сім’єю, яка залишилася в Маріуполі або немає, або ті, хто таки долзвонюється до своїх рідних в інших містах, повідомляють про гуманітарну катастрофу, відсутність їжі, питної води, тепла та постійні обстріли.

Українці дуже схвильовані тим, що відбувається і вже порівнюють ситуацію в Маріуполі з Іловайським котлом. А в пресі регулярно з’являються нові фотографії, які свідчать про повне руйнування міста. Житлові масиви знищені снарядами, повсюди руїни та відсутність будь-якої допомоги. Обіцяні коридори не були надані, а гуманітарна допомога не може пробитися до громадян, які страждають через війну.

Тим часом Олексій Арестович запевняє, що до полегшення ситуації необхідно почекати ще тиждень. Буцімто на даний момент ми переживаємо критичні події, які повернуть хід історії вже найближчим часом. Чи має рацію Радник Офісу Президента України та військовий аналітик ми зможемо дізнатися вже дуже скоро.

Схожі статті