Дружина “Холостяка” Добриніна рада, що її 8-місячний син ще нічого не розуміє (ФОТО)

На кадрах видно, що Даша у простому спортивному костюмі сидить на підлозі та обіймає маленького Лева. Малюк теж обіймає і цілує матусю у відповідь.

Війна, яку розв’язала Росія проти України, торкнулася всіх жителів нашої країни, особливо важко її сприймають старі, жінки та діти. Особливо діти, адже їхня психіка ще слабенька і вони не можуть зрозуміти, що відбувається.

Даша Квіткова, яка є відомою українською блогеркою, нещодавно розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію свого 8-місячного сина. Нижче Даша Квіткова підписала: “Я рада, що він нічого не розуміє.” Вона має на увазі, що її син перебуваючи у дитячому віці ще не знає, що таке війна і це добре. Не потрібно, щоби дитячу психіку травмувала ця війна. Хоча малюк нічого поки що не розуміє, проте він відчуває емоції матері. І видно, що він, щоб заспокоїти мама, цілує її у відповідь.

Фото виглядає по-домашньому. Тільки немає Микити Добриніна, який нині перебуває у теробороні Києва.
На кадрах видно, що Даша у простому спортивному костюмі сидить на підлозі та обіймає маленького Лева. Малюк теж обіймає і цілує матусю у відповідь. Виглядають вони дуже мило і по-домашньому, не вистачає лише зіркового тата Микити Добриніна, який вступив до лав тероборони у Києві.

Ось, що розповідає один з учасників захисту України:

“Тільки понад тиждень тому я познайомився із групою молодих людей, які зголосилися добровольцями у центрі у Києві воювати за Україну.
Більшість з них нещодавно закінчили школу. Вони сказали мені, що після триденної базової підготовки вирушать на передову чи дуже близько до неї.

Максим Луцик, 19-річний студент-біолог, сказав мені, що його не бентежить спроба стати солдатом менш як через тиждень навчання. Йому вдасться після п’яти років служби у скаутах не лише опанувати навички, а й трохи потренуватися зі зброєю.
Максим вирушив до свого друга Дмитра Кисиленка, 18 років, який вивчав економіку в тому ж університеті.

Дмитро сказав мені: “Я навчився стріляти та поводитися в бою, а також багато іншого, що буде дуже важливо в бою з росіянами». Я спитав його, чи не боїться він того, що попереду.
“Людині властиво боятися, і, звичайно, в глибині душі мені трохи страшно, тому що ніхто не хоче вмирати, проте всі вірять, що перемога за Україною.”

Бережіть себе та своїх близьких.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.