Переможниця “Голосу” Оксана Муха не стримала емоцій: різко висловилася на адресу Ані Лорак та Світлани Лободи

Переможниця дев'ятого сезону вокального шоу "Голос" Оксана Муха розкритикувала українських зірок, які їздили працювати до росії останні 8 років.

24 лютого розпочалося повномасштабне вторгнення російських військ на територію України. Вже майже три тижні наша країна об’єднується разом, щоб виборювати свою незалежність і свободу. Не залишаються осторонь і вітчизняні зірки, які активно волонтерять, розповсюджують важливу інформацію, використовуючи власні блоги з великою аудиторією, а деякі артисти та актори долучилися до лав територіальних оборон.

Особлива увага була прикута до тих знаменитостей, які переїхали до росії декілька років тому. Користувачі мережі не пробачили їм цього вчинку, а особливо якщо вони проігнорували факт російської агресії. Розкритикували таких зірок й їхні колеги по цеху. Зокрема, переможниця 9 сезону “Голосу країни” Оксана Муха висловилася щодо Світлани Лободи та Ані Лорак.

Оксана Муха на Голосі країни
Оксана Муха на Голосі країни

“Яке воно дурне. Вона не сказала підписникам, що в Україні війна, і не сказала, хто так лупашить. Та пішла вона до сраки. Є люди, яким впринципі не має значення на якій землі жити. Яким не має значення, де вони народилися, їм власне ось “яка різниця”. Вони йдуть там де їм є зручно працювати, зручно співати, заробляти, і вони не можуть своєю маленькою голівонькою догнати, що самі будують державу. І що вони теж винні в тому, що відбувається, тому що вони зрадили свою державу, поїхавши туди працювати”, – зазначила Оксана Муха про Лободу після її відео, на якому та плакала.

Світлана Лобода розплакалась на відео
Світлана Лобода розплакалась на відео
Оксана Муха також зазначила, що всі хто роками їздив працювати до росії після того, як РФ анексувала Крим та окупувала Донбас, причетні до того, що зараз відбувається. У цей список входить й Ані Лорак, яка, на відміну від Лободи, взагалі проігнорувала факт війни на Батьківщині.
“Вони зрадили свою державу”, – відзначила Муха.

Схожі статті