Дмитро Комаров розповів, що чекає росіян: не хотіли злити свого короля – то тепер отримуйте

Прочитайте пост Дмитра Комарова – він вам сподобається! Тільки одна пропозиція Дмитра Комарова чого варта: "Рішення "царя" розпочати війну проти України – фатальне. Це кінець епохи збирача земель російських".

В Україні триває визвольна війна. Наш народ громить російські війська. Весь світ став на бік України. І не лише зброєю допомагають нам багато країн, але також санкції зашморгом стискають економіку агресора. Також Росію відключають від соціальних мереж.

Дмитро Комаров на своїй сторінці в інстаграм написав велику посаду, в якій вказав, що чекає росіян найближчим часом. Вони не виходили на вулицю і не хотіли змінити владу і скинути свого короля, то тепер отримують, що заслужили. Це останній день їхнього прибуття в інстаграм, а далі ще…
Прочитайте пост Дмитра Комарова – він вам сподобається!
Тільки одна пропозиція Дмитра Комарова чого варта: “Рішення “царя” розпочати війну проти України – фатальне. Це кінець епохи збирача земель російських”.

А в Україні триває війна:
З самого початку вторгнення більша частина уваги світу була прикута до російських атак на схід та південь України, а також на райони навколо Києва.

Але на захід від столиці, на Житомирщині, жителі стикаються з масованими щоденними обстрілами, внаслідок яких гинуть мирні жителі та багато хто залишається без даху над головою.

За перші два тижні вторгнення російські завдали понад 40 ракетних та повітряних ударів по самому місту Житомир та навколишнім містам та селам.
Загинули десятки людей як військовослужбовців, так і мирних жителів. То чому ж Росія так сильно атакує цю частину України?

Місто, в якому до війни проживало близько 280 тисяч людей, є ключовим пунктом логістичного та гуманітарного коридору, розповів мер Житомира Сергій Сухомлін. Допомога з Європи доставляється до Києва і далі на схід через Житомир, а у зворотному напрямку їдуть біженці.
«Щоб залякати Житомир, вони завдають ударів як по житлових, так і промислових будівлях, по інфраструктурі», — каже Сухомлін.

Внаслідок бомбардувань було пошкоджено водо та газопостачання. Але мер каже, що місцевим службам вдається усунути більшу частину збитків, забезпечивши більшу частину міста водою та теплом. Сухомлін каже, що у місті також є резервне джерело води, яке використовуватиметься на час надзвичайної ситуації.

Нас не зломити, перемога буде за Україною!
Бережіть себе, дітей та своїх близьких.

Схожі статті