(Відео) Ілона Гвоздьова підіймає настрій, росіянка каже: “Полуниця – українською звучить “поляниця”

Ілона Гвоздьова на своїй сторінці в інстаграмі вирішила підняти всім трохи настрою. Подивіться її відео і вам стане трохи веселіше.

До нас прийшла війна. І ім’я цього агресора є – це Росія. Усім зараз непросто, особливо дітям, жінкам та людям похилого віку. Але треба не падати духом і всіляко собі підіймати настрій усупереч усьому, що довкола твориться.

Ілона Гвоздьова на своїй сторінці в інстаграмі вирішила підняти всім трохи настрою. Подивіться її відео і вам стане трохи веселіше.

В Україні продовжуються військові дії та багато людей їдуть на захід країни чи за кордон.
Ось як справи в одному з обласних міст – Житомирі сьогодні.
Постійні напади на місто змусили багатьох виїхати або до західної України, або до інших країн.

Але водночас сама Житомирщина дала притулок евакуйованим з регіонів на схід. Багато хто зараз використовує його як перевальний пункт перед подальшою евакуацією.
Житомир також став центром спроб доставлення допомоги у міста та села на північний захід від Києва, які сильно постраждали, а в деяких випадках повністю зруйновані внаслідок бойових дій.

Російські війська вторгнення доклали максимум зусиль, щоб перекрити дороги між Києвом та Житомиром. У той час як місто та прилеглі райони зазнали сильних бомбардувань, наземні бої все ще ведуться приблизно за 60 км на схід, на околиці Києва.
Але вибухи завдають важкої шкоди населенню Житомира.

Одна мешканка, Ніна, каже, що першого тижня боїв її вулиця, що здебільшого складається з одноповерхових приватних будинків, була повністю зруйнована. Троє її сусідів загинули, ще десятки зазнали поранень. Місцева лікарня також зазнала бомбардування, що означало, що обсяг медичної допомоги, яку можна було надати, було обмежено.
“Схоже, літак летів дуже низько, майже торкаючись нас”, – розповідає. «Земля тряслася. Як вони могли не бачити, що бомблять житлові квартали?
На Житомирщині є військова база, яка могла стати метою російської атаки, але вона знаходиться далеко від її зруйнованого будинку.
Щойно вона почула сирену повітряної тривоги, Ніна побігла з дітьми до будинку сусідів і зуміла сховатися у їхньому підвалі.

Не панікуйте, перемога буде за нами. Нас не перемогти, це ще у давнину наші предки довели.
Бережіть себе та своїх близьких.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.