Мешканець Ірпеня 50-річний Ектор Хіменес-Браво не полишив Україну, а став захисником: як наближує перемогу кухар

Сьогодні немає різниці якої ти статі, національності чи віросповідання - всі гуртуються навколо України заради майбутньої перемоги. Докладають зусиль і зірки.

Ектор Хіменес-Браво народився у Колумбії. Проте, доля привела його до України. Завдяки проєкту “МастерШеф”, кулінар прославився та отримав нереально велику фан-спільноту серед наших глядачів телеканалу “СТБ” і не тільки.

Цікаво, що у скрутний момент знаменитий чоловік не полишив країну, а навпаки став допомагати тим, що виходить у нього найкраще. Ектор почав годувати воїнів.

“Я прожив 12 років в Україні та закохався у неї. Тож хочу повернутися до Києва і відбудувати все, що зруйнували російські терористи. Наша команда – воюємо у тилу. Наше завдання нагодувати всіх, хто сьогодні захищає нашу країну. Щодня ми доставляємо від 1000 до 2000 порцій їжі”, – розповів кулінар.

Відомо, що незадовго до війни Хіменес-Браво придбав собі нерухомість у передмісті нашої столиці. В Ірпені він обзавівся комфортним будинком, який, на жаль, довелося полишити.

Нагадаємо, що зараз Бучанський район, у склад якого входить безпосередньо Буча, Гостомель, Ірпінь та ще ряд невеличких сел, є одним з найнебезпечніших напрямків. Там щодня проходять запеклі бої і наші захисники міцно стоять на своїй землі, аби не пустити окупантів до Києва.

Кілька разів терористи намагалися захопити ці населені пункти, але отримали гідну відсіч. У рідкісні години тиші Україна проводить евакуацію мирного населення з цих міст та намагається підвозити ліки, їжу та предмети гігієни для тих, хто ще не зміг перебратися до більш спокійного простору.

Схожі статті