Зірка футболу Андрій Шевченко віддав свій елітний маєток в Лондоні співвітчизникам: також допомагає біженцям

Всесвітньо відома зірка футболу Андрій Шевченко надав українським біженцям житло за кордоном. Зірка відкрив двері свого маєтку в Лондоні. Детальніше в статті.

З початком війни в Україні вітчизняні зірки намагаються допомогти захисникам та цивільним людям усіма способами, які існують. Варто відмітити, що саме в цей період були зняті маски, і стало зрозуміло, хто є хто. Деякі знаменитості рушили у територіальну оборону, деякі волонтерять, а хтось давно покинув країну і щось коментує здалеку.

Андрій Шевченко віддав свій елітний маєток в Лондоні співвітчизникам

Українська зірка світового футболу Андрій Шевченко, який останніх декілька років займається тренерством, не залишається осторонь і віддав українським біженцям свій маєток у Лондоні у тимчасове користування. Також футболіст має намір допомогти декільком десяткам інших співвітчизників знайти житло у Великобританії, де він дійсно може знайти людей, які будуть згодні взяти до себе людей.

Андрій Шевченко віддав свій елітний маєток в Лондоні співвітчизникам

Варто відмітити, що Англія відкрила свої двері для українців не одразу, але дуже широко. Так, для того щоб потрапити в країну достатньо заповнити анкету у цифровому форматі, а там на біженців чекає декілька десятків тисяч сімей, що нададуть їм притулок.

Варто відмітити, що Борис Джонсон не приховує того, що у трагедії в Україні частково винна Європа. Політик визнав: закриття очей на анексію Криму та та події в Донецькій та Луганській областях потягнуло за собою зростання агресії російської федерації, яка вирішила, що українці не отримають ніякої підтримки і не очікувала на жорстку в економічному плані реакцію від Заходу. Єдине, з чим поки що Росія не зіштовхнулася — це НАТО.

Схожі статті