Син фронтмена “Другої ріки” Валерія Харчишина обкрутив зірку навколо пальця під час війни: заради кращого життя

Син відомого українського артиста Валерій Харчишин обдурив батька та обманом пішов до територіальної оборони. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Відомий український музикант Валерій Харчишин пройшов через непрості випробування у житті. Чоловік попрощався зі своїм братом, який помер від раку та бореться за життя свого середнього сина.

Окрім вищевказаного, сам співак якось потрапив в автомобільну катастрофу, яка навіки прив’язала його до лікарів. Тому абсолютно не дивно, що на початку війни сімейство вирішило, що в територіально оборону піде лише один його член.

Син фронтмена “Другої ріки” Валерія Харчишина обкрутив зірку навколо пальця під час війни

Середній син Валерія Харчишина невиліковно хворий
Син фронтмена Другої ріки Валерія Харчишина обкрутив зірку навколо пальця під час війни

Так, Валерій Харчишин зізнається, що дуже хотів піти боронити свою батьківщину, але син його перехитрив.

“Мій малий підійшов і сказав: “Тату, я йду в тероборону”. Я вирішив його перехитрити і сказав: “Давай так, ти подбаєш про малих, відвезеш їх у безпечне місце, а я піду в тероборону”. А він: “Ні, домовимося – хтось один із нас іде”. Він повіз їх у безпечне місце, я залишився у Гостомелі. А він, бл*ха, у Житомирі вийшов і записався до тероборони”, – поділився Харчишин.

Тим часом сам музикант продовжує волонтерити та допомагає звичайним українцям в тилу. Він зізнається, що відчуває, ніби цього замало, розуміє, що витрачає недостатньо енергії. Але звертаючись до раціонального мислення, розуміє, що його внесок великий і вартий того, щоб продовжувати це діло. Харчишин залишається у Гостомелі і робить все можливе, щоб допомогти цивільним та воїнам завершити цю боротьбу без втрат. І цей вчинок викликає велику повагу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.