24-річна донька Кузьми Скрябіна змушена ночувати на палеті з памперсами: Барбара відчайдушно волонтерить, як медик

Нині вже без різниці, ким ти був до війни: головне, як ти проявляєш себе зараз, коли вся країна згуртувалася перед скрутою. Багато зірок волонтерять зараз.

Вся країна пам’ятає видатного музиканта і громадського діяча Кузьму Скрябіна. Попри те, що він проявляв толерантність до багатьох речей, після 2014 року він відкрито засуджував рф. Та хіба він міг здогадуватися колись, що його рідній дитині доведеться пережити ще більш страшну трагедію, ніж, коли росія напала на Донбас.

Про Барбару Кузьменко відомо небагато, адже коли тато був на піку слави та популярності, він дуже рідно показував дитину пресі та фанатам. Вона навчалася у Києві, а у 2019 році вийшла заміж. За фахом дівчина лікарка і зараз дуже допомагає країні, як волонтерка. Так, як вона добре знається на медикаментах, займається власне роботою з ними.

“Я і мій моральний стан”, – публікує донька співака фото.

24-річна донька Кузьми Скрябіна змушена ночувати на палеті

Спати доводиться прямо на палеті, на якій прийшов гуманітарний вантаж. Серед всякого – дитячі підгузки та предмети першої необхідності. Барбара не часто публікує свої волонтерські здобутки, частіше за все – це випадкові світлини, на які потрапила скромна дівчина.

24-річна донька Кузьми Скрябіна змушена ночувати на палеті

Про неї дуже схвально відгукаються знайомі:

“Донька Кузьми – лікар і зараз активно співпрацює з лікарями (Харків, Київська обл)

Нагадаємо, що 2 лютого 2015 року не стало Андрія Кузьменка. Він їхав з концерту додому і біля села Лозуватка, що на Дніпропетровщині, зіштовхнувся з вантажним автомобілем. Ховали артиста в родинному склепі у селі Брюховичі. Вже посмертно йому присудять звання Героя України.

Схожі статті