46-річна Наталія Могилевська замість бомбосховища ховається під ліжком: “У мене картонний будиночок”

Відома українська співачка Наталія Могилевська не стала тікати з Києва навіть під час серйозних ракетних обстрілів. Зірка ховається у себе вдома під ліжком.

24 лютого в Україні почалася війна, яку розв’язала росія. Це кардинально змінило життя кожного українця, і зірки шоу-бізнесу виключенням не стали. Дехто застав російський наступ за кордоном. Наприклад, Настя Каменських і Потап на той момент знаходилися в Іспанії зі своїми мамами, а співачка Наталія Могилевська опинилася в центрі подій.

Незважаючи на те, що у неї є всі можливості покинути країну та безбідно жити за кордоном, вона прийняла рішення залишатися на Батьківщині, адже саме тут вона потрібна і може чимось допомогти.

Так, артистка вже неодноразово спускалася в бомбосховище до простих людей, яким приносила воду і добрий настрій, а своїми піснями піднімала бойовий дух. Також вона їздила по блок-постах Києва, щоб побачитися з бійцями територіальної оборони. Сама ж Могилевська сховища не має, яке могло б захистити її під час повітряної тривоги.

Наталія Могилевська розповіла, що готується стати матір'ю
Наталія Могилевська замість бомбосховища ховається під ліжком

Наталія Могилевська ховається від обстрілів під ліжком

В ефірі шоу “Твій день” Наталія розповіла, що ховається під ліжком, адже іншого більш безпечного місця у неї вдома немає:

“У мене картонний будиночок, там я спала під ліжком, просто щоб не вбило від скла, а так у мене там немає ні підвалу, нічого”.

При цьому вона регулярно вибирається в метро, адже там спокійніше і багато підтримки від земляків.

Зауважимо, не так давно співачка придбала будинок на Осокорках, де зараз прихистила також друзів і свою вагітну сестру.

Схожі статті