Найбагатша співачка України Камалія видала своє місцезнаходження: в безпечному місці, нафарбована і з зачіскою (ФОТО)

Відома українська співачка Камалія, яку називають найбагатшою в країні, видала своє місцезнаходження під час війни. Артистка вже не на Батьківщині.

Коли в Україні почалася війна 24 лютого, багато людей були вимушені покинути країну та перебратися у більш безпечне місце. Зірки шоу-бізнесу не стали виключенням, хоча деякі з них все ж таки залишилися вдома і допомагають співвітчизникам, чим можуть – гуманітарною допомогою, підняттям бойового духу, добрим настроєм.

Наприклад, Наталія Могилевська регулярно вибирається з дому в підземку метро, де і вона підтримує людей, і вони її. Телеведуча Неля Шовкопляс пройшла курси медичної допомоги і тепер рятує людей, Соломія Вітвіцька, Людмила Барбір, Наталія Мосейчук, Валентина Хамайко тримають інформаційний фронт і цілодобово разом з іншими журналістами виходять в ефір телемарафону.

Чотири дні поспіль Камалія ридає, панікує та не може прийти до тями
Камалія видала своє місцезнаходження

Дехто з зірок вибрався за кордон, але теж не сидить, склавши руки. Джамала дає концерти та інтерв’ю в різних країнах Європи, аби привернути якомога більше уваги світової спільноти до війни в Україні. Тіна Кароль у Варшаві збирає мітинги на підтримку земляків. Тепер і Камалія знаходиться в Польщі, про що стало відомо з соціальних мереж.

Так, артистка виклала відео, у якому постала з ошатною зачіскою і макіяжем, та написала:

“Отовоуцьк, Польща! Сьогодні відвідали хостел для українських біженців. Спасибі нашим польським братам за їхнє сердечне тепло, душевність, чуйність, гостинність і допомогу!”.

Коментатори підтримали співачку, а також засипали її особисто компліментами, з якими важко не погодитися.

spot_img

Схожі статті