Камалія показала, що творять російські орки в будинках мирних українців (відео)

Камалія на відео показала цих російських солдатів і підписала: "Дикі мавпи на прогулянці." Подивіться це відео та перешліть іншим. Весь світ побачив справжнє обличчя агресора. Жаль тільки, що це вони побачили тільки зараз, коли вже скільки дітей, жінок і старих людей загинуло в Україні.

Ніхто не вірив, що буде війна. Оскільки раніше не вірили, що буде Друга світова війна в 1941 році. Цей тиран у Росії нічим не відрізняється від інших, які розв’язували світові війни. В Україні напала віроломно росія. Весь світ побачив справжнє обличчя агресора. Жаль тільки, що це вони побачили тільки зараз, коли вже скільки дітей, жінок і старих людей загинуло в Україні.

Тільки російські окупанти до кінця не розуміють, що наш народ їх ніколи не пробачить, всі імена відомі та їх чекає кара, незалежно від звання та посади. Суд у Гаазі буде. І там будуть ті, хто розв’язав війну. Це великі керівники Росії, однак і на нижчому рівні, які принесли в Україну смерть, біль та нещастя будуть залучені до відповіді.

Камалія на відео показала цих російських солдатів і підписала: “Дикі мавпи на прогулянці.”
Подивіться це відео та перешліть іншим.

Що далі для Росії?

Президент путін був приголомшений масштабом реакції Заходу з його вторгнення. Він знав, що члени НАТО ніколи не ступлять на землю в Україні, але він не міг припустити масштабів санкцій, які вже мають драматичний вплив на російську економіку, і він лютує.

ЄС, США, Великобританія та Канада націлювалися на російську економіку різними способами:
Центральний банк Росії заморозив свої активи, а великі банки було виключено з міжнародної мережі платіжних переказів SWIFT.

США заборонили імпорт російської нафти та газу; ЄС має намір скоротити імпорт газу на дві третини протягом року; а Великобританія має намір відмовитися від російської нафти до кінця 2022 року.
І це лише початок безславного кінця путінського режиму.

Бережіть своїх близьких та себе. Пам’ятайте, Україна переможе, все відновить, а такі агресори та мародери не встигнуть добігти до українсько-російського кордону, коли їх гнатимуть ЗСУ!

Схожі статті