Телеведуча Аліна Астровська стала мамою вперше: зірка народила первістка під час війни

Відома українська телеведуча та блогерка Аліна Астровська стала матір'ю вперше і дала життя малюку. Дізнайтеся усі деталі в нашій статті.

Вранці 18 березня відома українська телеведучата блогер Аліна Островська стала матір’ю. Про радісну новину вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Аліна Островська стала мамою вперше

Аліна Островська стала мамою вперше

Так, у знаменитості народився первісток. Це хлопчик. Народився він у союзі з колегою Лаврентьєвим, з яким Аліна свого часу знімалася в програмі “Орел та Решка”.

У день народження сина Астровська оприлюднила фотографію з родильного будинку, де вона спочиває у палаті разом зі своїм спадкоємцем. Кадр був, імовірніше за все, зроблений у перші хвилини появи малюка на світ.

Варто відмітити, що зірка, як і більшість блогерів активно показувала, як протікає її вагітність. До речі, зараз Аліна проживає у Москві, але не мовчить і активно висвітлює страшні події, що відбуваються на її батьківщині. Сама Астровська родом з Донецька і зізнається, що для неї війна триває вже 8 років. Останні тижні вагітності далося їй дуже непросто через те, що всі родичі та друзі залишилися під ракетами та ударами авіабомб. На відміну від своєї колеги по цеху Регіни Тодоренко, Аліна не ховається і говорить правду.

Нагадуємо, що Регіна знову потрапила у скандал, але на цей раз через те, що взялася хизуватися розкішним гардеробом, тоді як її рідні та співвітчизники проживають війну. Усе, що вона змогла сказати за ці 3 тижні, це те, що хвилюється за свою маму, яка залишилася в Одесі. Мовляв, від неї нічого не залежить. До речі, Тодоренко також на даний момент у цікавому положенні.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.