Найбагатша учасниця “МастерШеф. Битва сезонів” Катерина Велика допомагає нужденним під час війни в Україні

Найбагатша учасниця кулінарного шоу "МастерШеф. Битва сезонів" Катерина Велика не кинулася рятувати себе саму під час війни, а з усіх сил допомагає нужденним.

24 лютого в кожен український дім прийшла війна, хоча її ніхто не чекав і не чекає досі. “Братська” росія вторглася на землі України з метою винищити наш народ, однак зробити це не так просто – українська армія дає відсіч ворогу і не лишає їм шансів досягти своєї мети. Звичайні люди тим часом вимушені виживати, а ті, у кого є можливість – допомагають нужденним.

Зараз українці згуртовані як ніколи раніше – волонтерством займається кожен. Не залишилися осторонь і кулінари проєкту “МастерШеф”. Наприклад, переможець першого сезону “Професіоналів” Павло Серветник пече для жителів Херсонщини безкоштовний свіжий хліб, який розвозить по регіону, незважаючи на небезпеку.

Хто з учасників покинув МастерШеф. Битва сезонів у 5 випуску від 19.02.2022
Катерина Велика допомагає нужденним під час війни в Україні

Катерина Пєскова і Ольга Мартиновська виїхали до Чехії, де влаштовують благодійні ярмарки і усі зібрані гроші переводять Україні. Олександр Білодід, Микола Люлько, Володимир Ярославський, Євген Клопотенко та багато інших учасників кулінарного шоу годують гарячими обідами літніх людей, воїнів ЗСУ, територіальну оборону і не тільки.

Не залишилася осторонь і Катерина Велика – найбагатша зірка “МастерШеф”. Щоправда, зараз вона не готує, а робить фінансовий вклад у перемогу країни. Про це стало відомо з офіційної сторінки проєкту в Інстаграмі:

“Учасниця “МастерШеф” Катерина Велика зі своїм чоловіком також допомагають нужденним. Вони працюють у гуманітарному таборі, займаються благодійним фондом та будуть продовжувати надавати свою допомогу тим, хто її потребує”.

А ось що пише сама Катя:

“Щодня, кожну секунду з Андрієм [чоловік Катерини] робимо все можливе та неможливе для нашої країни. Сьогодні закупили носилки, взуття, ліки та броники”.

Схожі статті