Як виглядає дочка Ади Роговцевої, яка щодня волонтерить для захисників України: “Я горда, що маю таку доньку”

84-річна актриса Ада Роговцева чуттєво привітала з днем народження свою доньку, яка на період війни змінила режисерську кар'єру на волонтерство.

Ада Роговцева – видатна українська акторка, без якої неможливо уявити вітчизняний кінематограф. Талант знаменитої мами передався й до її дітей – сина Костянтина та доньки Катерини. На жаль, у 2012 році Костянтин помер після затяжної боротьби з хворобою. А в 2004-му Ада овдовіла, то ж зараз дочка залишається найдорожчою людиною для акторки.

Катерина ще з юних літ вирішила пов’язати своє життя з кіно та театром. Дівчина пробувала себе як акторка, однак ще більшу пристрасть вона відчула до режисури, їй навіть вдалося попрацювати зі своєю легендарною мамою, яка відкликається про цей творчий союз із захватом:

“Вона стала режисером багатьох прекрасних вистав і моїм режисером, подарувала мені – актрисі поважного віку, головні ролі у виставах, з якими об’їздили всі міста України по кілька разів. Тільки в цьому страшному березні я мала грати в Черкасах, Одесі, Дніпрі, Харкові, Львові, Чернівцях, Івано-Франківську, Вінниці. Це вона подовжила мій творчий шлях. Дякую моя золота!” – написала Роговоцева у своєму Фейсбуці.

Як виглядає дочка Ади Роговцевої
Як виглядає дочка Ади Роговцевої

Від початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України Катерина разом з мамою активно зайнялася волонтерською діяльністю. Поки сама Роговцева приймає у себе вдома захисників України, щоб вони могли прийняти душ та поїсти, Катерина активно волонтерить. А її чоловік та син служать рідній землі в обороні.

“Зараз вона очолює волонтерський центр і робить це натхненно, не шкодуючи сил. Її син і чоловік в обороні. Я тільки помічниця – літа! Катя – стійкий солдат. Я горда, що маю таку дочку. Я молюся за неї”, – розповіла акторка.

Ада Роговцева з донькою та солдатами
Ада Роговцева з донькою та солдатами

Схожі статті