Ольга Сумська публічно захистила свою дочку Антоніну Паперну, яка не реагує на війну росії проти України: “Болюче питання”

Легендарна українська акторка Ольга Сумська публічно захистила свою дочку Антоніну Паперну, яка живе і працює в росії, однак війну в Україні не коментує.

24 лютого став днем, що розділив життя українців на до та після. Саме в ту середу почалася війна, яку розв’язала росія, і торкнулася вона абсолютно кожного мешканця України – від простих людей до зірок шоу-бізнесу. Особисту втрату вже відчула на собі родина Сумських – 27 лютого з життя пішла берегиня сім’ї Ганна Іванівна Опанасенко-Сумська. Але ж тільки нещодавно вони святкували 88-й день народження артистки.

Варто зауважити, що Ольга Сумська з самого початку війни активно висвітлює події на Батьківщині в соціальних мережах. Не залишилася осторонь і її старша сестра Наталія Сумська, яка вийшла на зв’язок з фанатами, записавши звернення зі своїм чоловіком Анатолієм Хостікоєвим. Однак публіку обурює, що мовчить старша донька Ольги Антоніна Паперна. Спадкоємиця знаменитості давно живе і працює в рф, вона заміжня за російським актором, але зберігає мовчання з самого 24 лютого.

55-річна Ольга Сумська вперше висловилася про доньку-москвичку Тоню Паперну та її мовчання
Ольга Сумська публічно захистила свою дочку Антоніну Паперну

Зіркова матір вирішила вступитися за дитину після того, як онук Богдана Ступки обурився мовчазною реакцією Паперної. Так, в інтерв’ю виданню “КП в Україні” Ольга заявила, що наразі останнє, чим варто займатися – розпалюванням ненависті під час війни, адже тисячі родин знаходяться в ситуації, коли родичі проживають в рф, яка стала країною-агресором, бо так вже склалося життя.

Сумська запевняє, що Антоніна усім серцем переймається за Україну, але її сторінку в соціальних мережах одразу ж закидали гнівними повідомленнями з закликом висловитися:

“Болюче питання. Тотальна залежність від обставин, в яких вони знаходяться, і головне – двоє дітей, за яких вона з чоловіком відповідають. Виплакала всі сльози, дзвонить по сто разів на день, щоб дізнатися, як ми”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.