Зірки, чиї розкішні маєтки під Києвом були зруйновані під час війни: Ігор Кондратюк, Ілона Гвоздьова та інші

Серед представників українського шоу-бізнесу є люди, чиї домівки вже зазнали непоправних пошкоджень. Хто з зірок полишений домівки, дізнайтеся в нашій статті.

Війна не розрізняє заможних та бідних, тому руйнувань зазнали будинки багатьох українців, різних професій та рівня достатку. І серед них опинилася Ігор Кондратюк, Ілона Гвоздьова та Юрій Фальоса.

Ігор Кондратюк

Як виглядають сини Ігоря Кондратюка
Зірки, чиї розкішні маєтки під Києвом були зруйновані під час війни

На щастя, коли ракета прилетіла у будинок продюсера, він разом сім’єю вже давно був евакуйований. Ігор говорить, що не надто засмучений через втрату свого маєтку: головне — вони разом і цілі. Ба більше, знаменитості довелося зустрічати свій день народження у дорозі, але і це не зіпсувало щастя бути з родиною.

Ілона Гвоздьова

Ілона Гвоздьова показала, як українські військові привітали жінок з 8 березня
Зірки, чиї розкішні маєтки під Києвом були зруйновані під час війни

Відома українська танцівниця Ілона Гвоздьова багато працювала, щоб придбати свій дім, де її маленька дитина могла б зростати і проживати щасливе дитинство. Але цей прекрасний період був затьмарений війною, а згодом і бомбардуванням будинку Ілони. Зірка була не в собі від гніву та емоційно висказалася на камеру про те, що сталося.

Юрій Фальоса

Зірки, чиї розкішні маєтки під Києвом були зруйновані під час війни

Відомий український продюсер, який колись влаштував кар’єру самій Ані Лорак також став жертвою війни Росії проти України. Нещодавно стало відомо, що і до будинку Юрія Фальоси потрапив снаряд. Його скоромний маєток також зазнав руйнувань, але чоловік поставився до цієї ситуації настільки ж спокійно, наскільки це зробив Юрій Кондратюк.

Нагадуємо, що держава обіцяє відшкодувати усі зруйнування. Для цього достатньо мати документи на будинок, а також на побутову техніку, яка була знищена в результаті бомбардувань.

Схожі статті