Вагітна Регіна Тодоренко кинула всі сили на допомогу росіянам, які втратили роботу: поки росія винищує українців

Вагітна телеведуча Регіна Тодоренко, уроджена одеситка, ігнорує війну в Україні та допомагає росіянам, які втратили дохід через російську агресію.

Регіна Тодоренко народилася і виросла в Одесі. В Україні вона розпочала свій шлях до популярності, ставши учасницею шоу “Фабрика зірок”. Потім героїня статті співала в гурті “Real-O”, вела українське тревел-шоу “Орел та Решка” і не тільки.

Саме зараз Батьківщина як ніколи потребує її підтримки, однак останні кілька років Регіна живе і працює в росії, там вона вийшла заміж за російського співака Влада Топалова, виховує з ним сина і готується до появи другої дитини, а з початком війни на українській землі Тодоренко зайняла мовчазну позицію. При цьому багато друзів і рідних ведучої – українці, які знаходяться в самому епіцентрі бойових дій.

Регіна Тодоренко ігнорує війну після слів про дружбу Росії та України
Регіна Тодоренко кинула всі сили на допомогу росіянам, які втратили роботу через війну в Україні

Спершу Регіна публічно зізналася, що не могла ніколи подумати про таке – в батьківський дім прийде війна, а діти знайомих народжуватимуться в підвалах. Проте у своєму зверненні зірка не стала говорити, що саме путін розв’язав усе це. Згодом Тодоренко взагалі почала ігнорувати цю тему і тепер транслює звичне життя. Вже зараз вона думає про те, як зберегти свою російську аудиторію.

Так, у власному YouTube-шоу “Пятница с Региной” ведуча планує розібратися, як жити далі – в умовах, коли в рф заборонили такі популярні соціальні мережі як Facebook та Instagram, які були єдиними майданчиками для російського бізнесу.

Регіна Тодоренко кинула всі сили на допомогу росіянам, які втратили роботу через війну в Україні
Регіна Тодоренко кинула всі сили на допомогу росіянам, які втратили роботу через війну в Україні

Вочевидь, це хвилює Тодоренко куди більше, ніж те, що земляки-одесити живуть під постійними повітряними тривогами і готуються захищати своє місто.

Схожі статті