Світлана Лобода пояснила, чому її заблокували в Україні і вирішила змінити свою поведінку: скромність не цінується

Відома українська співачка Світлана Лобода пояснила, чому її блог заблокували в Україні та винесла з цього цінний урок. Скромність нині не в моді.

Свої безкрайні статки українська виконавиця Світлана Лобода заробила під час гастролей в росії. Саме за це її співвітчизники засуджують не один рік поспіль. Однак, з початком війни зірка зайняла неочікувану позицію: Світлана активно підтримує батьківщину, хоча все ж таки намагається бути обережною у своїх висловах. Також вона створила телеграм-канал на прикладі своїх російських колег, адже Instagram віднедавна заблокований в Росії.

Світлана Лобода пояснила, чому її заблокували в Україні і вирішила змінити свою поведінку

Варто відмітити, що не дивлячись на різне ставлення українців до Лободи, адміністрація Instagram вирішила обмежити доступ для них на сторінці артистки. Світлана пояснила це дивне рішення дуже просто: вона не публікувала, як саме допомагає Україні, тому співвітчизники не змогли оцінити її ставлення та принциповість.

Світлана Лобода пояснила, чому її заблокували в Україні і вирішила змінити свою поведінку. Скріншот звернення зірки до шанувальників

Але відтепер Світлана не буде скромницею та публікуватиме усі свої заслуги перед Батьківщиною, щоб її співвітчизники мали можливість впізнати її краще.

Нагадуємо, що Лободу включили у список заборонених артистів у російській федерації. Співачка відреагувала на новину спокійно і зізналася, що відчуває гордість за те, що потрапила туди. Тим паче, що компанію їй склали найталановитіші артисти росії та україни. Також вона спростувала інформацію про те, що відмовилася від українського громадянства та проміняла його на мальтійське.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.