Зірка ТСН Наталія Островська зізналася у бажанні евакуюватися з Києва та виїхати за кордон: “Потрібно виїжджати”

Відома українська телеведуча Наталія Островська поділилася з підписниками своїми планами, які вона будувала у перші дні війни. Усі деталі в статті.

Коли розпочалася війна команда ТСН зазнала змін. Глядачі не мають можливості побачити, як у мирні часи Аллу Мазур або Лідію Таран. Натомість на екрані кожного дня з’являються молоді талановиті журналісти: Єгор Гордіїв, Святослав Гринчук, Наталія Островська та інші. Остання проявила себе як надзвичайно сильна та незалежна людина, професіонал свого діла.

Наталія Островська зізналася у бажанні евакуюватися з Києва та виїхати за кордон

Але усі ми час від часу піддаємося паніці та страху. Нещодавно зірка зізналася на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що під час перших вибухів також серйозно подумувала про евакуацію з Києва. Про це вона розповіла у відеоролику, який оприлюднила розділі сторіз.

Наталія Островська зізналася у бажанні евакуюватися з Києва та виїхати за кордон. Скріншоти особистої сторінки телеведучої

“Сьогодні хотілося б вам подякувати. Пам’ятаю своє відчуття, коли за декілька днів до війни я вирішила, що буду залишатися В Україні, буду працювати до останнього. Але коли почалися потужні вибухи, бомбардування… Знаєте, спрацював інстинкт самозахисту. І з’явилося відчуття, що можливо потрібно виїжджати. Але завдяки вашим повідомленням, словам підтримки, словам вдячності, я знайшла в собі сили і надалі працювати”

Варто відмітити, що український шоу-бізнес та журналістика відкрилися для глядачів зовсім по-новому. Велика кількість вітчизняних зірок не просто залишаються в Києві, але повним ходом волонтерить і ведуть інформаційну війну з окупантом. Тому немає сумнівів, що після війни стосунки аудиторії та знаменитостей стануть набагато теплішими.

Схожі статті