У Харкові на станції метро відкрився фестиваль класичної музики KharkivMusicFest-2022: місто не підкорене

Як написав голова Харківської ОДА Олег Синєгубов: "Вже місяць живемо під постійними обстрілами окупантів, але, попри це, ми не зневірилися. Сьогоднішній символічний KharkivMusicFest цьому доказ."

В Україні продовжується війна розв’язана агресивною росією. Окупанти не гребують бомбити житлові квартали міст та сіл. Агресор із Росії цинічно знищує інфраструктуру і не шкодує дітей жінок та старих. ЗСУ дають російській армії відсіч. Стійко тримають оборону міста Маріуполь, Чернігів, Миколаїв, Суми та Харків.

Однак життя і під час воєнних дій продовжується. Для того, щоб підтримати моральний дух мешканців у Харкові на платформі станції метро Історичний музей відкрився фестиваль класичної музики KharkivMusicFest-2022. Це знакове явище, воно каже, що місто не підкорене не лише фізично, а й морально.

Як написав голова Харківської ОДА Олег Синєгубов: “Вже місяць живемо під постійними обстрілами окупантів, але, попри це, ми не зневірилися. Сьогоднішній символічний KharkivMusicFest цьому доказ.”

На платформі станції метро Історичний музей відкрився фестиваль класичної музики KharkivMusicFest-2022

ЗСУ також продовжують відбивати атаки на столицю – Київ.
У своєму щоденному ранковому звіті Генеральний штаб Збройних сил України повідомляє, що його війська продовжують відбивати атаки російських військ на столицю Київ.
Українські військові заявили, що російські сили зіштовхнулися з труднощами з поповненням кваліфікованого особового складу та поповненням втрат, завданих під час вторгнення, частково через вплив міжнародних санкцій.
У ньому також стверджувалося, що російське обладнання знаходилося в поганому технічному стані через недбалу експлуатацію та тривале зберігання.

Ці фактори впливали на здатність росії підтримувати необхідний темп бойових дій та досягати кінцевої мети війни, йдеться у заяві.
Однак це не завадило Росії продовжувати завдавати ударів і повітряних нальотів і завдавати шкоди українським силам, йдеться в оновленні.
У Донецькій та Луганській областях українські війська відбили атаки російських військ та знищили 8 танків та 11 одиниць автотехніки противника.
У повідомленні йдеться, що підрозділи ППО України збили 3 літаки та 3 безпілотні літальні апарати (БПЛА), що належать росії.

Україна переможе, у цьому немає жодного сумніву та агресор це розуміє, тож росія так запекло бомбить міста та села. Окупанти біснуються, проте їх обстріл вже скоро закінчиться і ворог буде відкинутий до кордону.

Схожі статті