Іванна Онуфрійчук з дитиною на руках опинилася у європейському центрі для біженців: родині немає де жити

Відома українська телеведуча Іванна Онуфрійчук повідомила, що знаходиться у центрі для біженців та повідомила причину. Всі деталі в статті.

Відома українська телеведуча Іванна Онуфрійчук під час війни знаходилася разом зі своїм чоловіком, мільйонером Алмазом у Швейцарії. Після зіграного в Києві весілля пара насолоджувалася початком сімейного життя, і точно не розраховувала на те, що буде вимушена волонтерити, а також допомагати сім’ї втекти від військових дій.

Іванна Онуфрійчук з дитиною на руках опинилася у європейському центрі для біженців

Так, нещодавно Іванна опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео з центру для біженців у Швейцарії. Знаменитість з’явилася там не на права журналіста, а у якості родички тих, хто потребує допомоги. Уся родини Онуфрійчук евакуювалася і шукає притулку в країні, де проживає Іванна.

Іванна Онуфрійчук з дитиною на руках опинилася у європейському центрі для біженців. Скріншоти особистої сторінки телеведучої

Зокрема зірка розповіла, що не дивлячись на той факт, що вона надала свою квартиру членом сім’ї, їм все одно необхідно отримати статус задля медичної страховки, можливості отримати роботу, тощо. Варто відмітити, що квартира молодят занадто маленька, щоб вмістити усіх, тому Іванна та Алмаз переїхали до готелю. Там вони проживають вже місяць.

У кадр також потрапила маленька дитина, яка увесь цей час сиділа на руках у телеведучої. Імовірніше за все вона є племінницею зірки. Також знаменитість показала, як проходять різноманітні процедури для біженців. Нагадуємо, що Онуфрійчук власних дітей не має, вперше заміжня і на даний момент знаходиться на підйомі телевізійної кар’єри.

Схожі статті