Знову та знову розносить: з’явилися фото зірок які худнуть та гладшають щороку (Каменських Кароль та інші)

Знаменитостям буває важко тримати себе в руках, тож ми маємо можливість спостерігати за тим, як змінюються їхні параметри.

Напружені концертні графіки і постійна увага з боку преси не завжди позитивно впливає на зовнішність зірок. У мережі часто можемо побачити як змінювалися параметри улюблених виконавців.

Тіна Кароль, найбільш обговорювана зірка української естради, зізнається, що їй важко тримати себе у формі. Вона з дитинства схильна до повноти. На її останніх знімках видно, що артистка знову поправилася. Це підкинуло додаткову тему для обговорень і підозр про іі цікавий стан.

Як змінилася Тіна Кароль
Як змінилася Тіна Кароль

Улюблениця багатьох Настя Каменських теж не завжди була стрункою брюнеткою. Був період, коли зірка дуже поправилася. Одного разу побачивши себе у дуже облягаючій концертній сукні співачка вирішила, що час братися за себе. Настя Каменських переглянула раціон і додала спорт, а наполеглива праця зробила неї ту, якою ми всі так сьогодні захоплюємося.

На останніх знімках на сторінці співачки у мережі Instagram прихильники Насті Каменських помітили, що зірка знову поправилася. Фоловери співачки зазначили, що її знову розносить і порадили скинути 3 кг.

Українська співачка, яка зараз живе працює в Росії, Ані Лорак дуже поправилася після вагітності. Після цього виконавиці вдалося привести себе у форму. Але тепер прихильники зауважують, що зірка занадто схудла. Ймовірно на її зовнішній вигляд вплинуло розлучення і переживання, пов’язані з цим.

Фігура Ані Лорак
Фігура Ані Лорак

Постійні стрибки ваги і у співачки Наталії Могилевської. Зірка постійно набирає і втрачає вагу. Востаннє вона різко схудла на 20 кг для участі у проекті ” Танці з зірками”. При цьому зараз кардинальних змін у фігурі зірки не спостерігається.

Схудла Наталія Могилевська
Схудла Наталія Могилевська

Пишногруда Анфіса Чехова теж втратила 20 кг. За словами телеведучої, вона не ставила собі за мету схуднути. Зірка змінила спосіб життя і бонусом отримала розкішну фігуру.

Фігура Анфіси Чехової
Фігура Анфіси Чехової

Що ж, зірки так само дозволяють собі послаблення у харчуванні. Проте кожен зайвий сантиметр спонукає їх пітніти у залі та сидіти на дієтах.

Схожі статті