Найбагатша співачка України Камалія розповіла про спілкування з родичами з росії: “Вони всі зомбовані”

Камалія розповіла, як вона намагалася переконати свою тітку, яка живе в росії, доводячи, що ця росія розпочала війну та обстрілює мирні міста та села в Україні

Після того, як росія напала на Україну і нині бомбардує міста і села в нашій країні, більшість простих росіян думають, що це правильно. Вони вважають, що у такий спосіб російський агресор звільняє Україну від нацистів та бандерівців.

Нещодавно співачка Камалія розповіла, як вона намагалася переконати свою тітку, яка живе в росії, доводячи, що ця росія розпочала війну та обстрілює мирні міста та села в Україні. Проте як сказала сама Камалія, її тітка не вірить і каже, що це все фотомонтаж. Тітка Камалії думає, що це ЗСУ бомбардують українські населені пункти.
Після чого Камалія написала: “Вона як зомбі”. І таких зомбованих російською пропагандою більшість у Росії.

Камалія на відео показала цих російських солдатів і підписала: "Дикі мавпи на прогулянці."
Камалія розказала, що її тітка з росії не вірить і каже, що це все фотомонтаж

Доводити їм просто марно. Тому українці сподіваються лише на свої ЗСУ. Україна зупинила подальший поступ російських військ і одночасно веде переговори з окупантами в Туреччині.

Так російського мільярдера Романа Абрамовича, власника футбольного клубу «Челсі», було помічено на переговорах у Стамбулі.
На знімках турецьких ЗМІ, він сидить за столом поруч з Ібрагімом Каліном — прессекретарем президента Ердогана у навушниках для перекладу.
Його немає за головним столом російської та української делегацій.
Повідомляється, що Калін допомагав координувати зустрічі російського олігарха та члена української делегації у готелях Стамбула.

Присутність Абрамовича припускає, що він на якомусь рівні бере участь у спробах посередництва.
Хоча нещодавно з’явилися повідомлення про те, що він мав симптоми підозри на отруєння під час мирних переговорів на українсько-білоруському кордоні на початку цього місяця.

Не вірте російській пропаганді, слухайте та дивіться лише офіційні українські ЗМІ. Україна переможе!

Схожі статті