Найбагатша співачка України Камалія розповіла про спілкування з родичами з росії: “Вони всі зомбовані”

Камалія розповіла, як вона намагалася переконати свою тітку, яка живе в росії, доводячи, що ця росія розпочала війну та обстрілює мирні міста та села в Україні

Після того, як росія напала на Україну і нині бомбардує міста і села в нашій країні, більшість простих росіян думають, що це правильно. Вони вважають, що у такий спосіб російський агресор звільняє Україну від нацистів та бандерівців.

Нещодавно співачка Камалія розповіла, як вона намагалася переконати свою тітку, яка живе в росії, доводячи, що ця росія розпочала війну та обстрілює мирні міста та села в Україні. Проте як сказала сама Камалія, її тітка не вірить і каже, що це все фотомонтаж. Тітка Камалії думає, що це ЗСУ бомбардують українські населені пункти.
Після чого Камалія написала: “Вона як зомбі”. І таких зомбованих російською пропагандою більшість у Росії.

Камалія розказала, що її тітка з росії не вірить і каже, що це все фотомонтаж

Доводити їм просто марно. Тому українці сподіваються лише на свої ЗСУ. Україна зупинила подальший поступ російських військ і одночасно веде переговори з окупантами в Туреччині.

Так російського мільярдера Романа Абрамовича, власника футбольного клубу «Челсі», було помічено на переговорах у Стамбулі.
На знімках турецьких ЗМІ, він сидить за столом поруч з Ібрагімом Каліном — прессекретарем президента Ердогана у навушниках для перекладу.
Його немає за головним столом російської та української делегацій.
Повідомляється, що Калін допомагав координувати зустрічі російського олігарха та члена української делегації у готелях Стамбула.

Присутність Абрамовича припускає, що він на якомусь рівні бере участь у спробах посередництва.
Хоча нещодавно з’явилися повідомлення про те, що він мав симптоми підозри на отруєння під час мирних переговорів на українсько-білоруському кордоні на початку цього місяця.

Не вірте російській пропаганді, слухайте та дивіться лише офіційні українські ЗМІ. Україна переможе!

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.