Ведучий шоу “Світ навиворіт” Дмитро Комаров знайшов спосіб допомагати Україні не на передовій: “Вклад в перемогу”

Відомий український мандрівник Дмитро Комаров розповів, як можна допомогти Україні на війні, якщо ти не на передовій. Саме така ситуація у нього.

24 лютого росія розв’язала повномасштабну війну проти України. Російські загарбники винищують житлову інфраструктуру, лікарні, пологові будинки, цілять навіть у мирних людей – жінок і дітей. Зірки шоу-бізнесу в стороні не залишилися – кожен, хто має чітку громадянську позицію, робить зараз все від себе можливе, аби пришвидшити перемогу української армії.

Наприклад, ведучий шоу “Світ навиворіт” Дмитро Комаров залишився в Києві і не сидить, склавши руки:

“Як я можу допомогти на війні, якщо я не на передовій? Відповідь проста: тим, що вмію і можу”, – пише зірка.

Дмитро Комаров вперше показав рідних брата та сестру двійнят
Дмитро Комаров знайшов спосіб допомагати Україні не на передовій

Так, кухарів Дмитро закликає готувати. Юристів – допомагати тим, хто залишився без будинку, оформляти відповідні документи. Власникам автомобілів і вільного часу – робити добрі справи на колесах, адже транспорт зараз на вагу золота. Комаров нагадує, що треба бути також уважними до ближніх – можливо, в під’їзді живе бабуся, якій важко вийти за ліками і продуктами, або молода мама потребує дитячого харчування, а чоловік на фронті.

На думку Дмитра, навіть попрати комусь речі, хто такої можливості наразі немає – велика справа. Так само як і забити цвях, змінити в крані прокладку, розібратися з інтернетом у смартфоні, привезти термос гарячого чаю на блокпост, нагодувати кота і полити квіти у сусідів:

“Це теж допомога. І якщо кожен у своєму домі, районі і вулиці знатиме, кому і яка потрібна допомога – жити стане легше”, – написав телеведучий.

Схожі статті