Ані Лорак розповіла, як спонсорувала свого колишнього чоловіка Мурата: “Взяла кредит на півмільйона доларів”

Відома російська співачка українського походження Ані Лорак розповіла, як допомогла своєму колишньому чоловіку побудувати крутий бізнес. Усі деталі в статті.

Історія кохання Ані Лорак та її колишнього чоловіка Мурата розпочалася наче казка, але закінчилася справжнім жахом для співачки. З турецького принца її коханий перетворився на зрадника та бабія. Але пройдений разом шлях, у який Кароліна вклалася не тільки морально, але і матеріально, вже не можна було викреслити.

Наречена колишнього чоловіка Ані Лорак вперше показала свою доньку
Ані Лорак визнала, що була спонсором свого колишнього чоловіка Мурата

Так, після того як Ані Лорак дізналася про численні зради благовірного, вона більше року жила окремо, а потім наважилася на розлучення.

Ані Лорак визнала, що була спонсором свого колишнього чоловіка Мурата

Плітки про те, що співачка стала свого роду спонсором для свого чоловіка виявилися цілком правдивими. Лише нещодавно вона визнала це у розмові з журналістом Борисом Корчевніковим. Вона зізналася, що не просто дала грошей коханому, а ще й взяла кредит.

“Я допомогла йому відкрити ресторан, він мав мрію. Я взяла в кредит півмільйона доларів на його бізнес, бо коли ти любиш людину, ти запитань не ставиш, просто любиш”

А зараз Мурат вже знайшов своє нове кохання: він одружується з візажисткою на ім’я Лілія. Тим часом Ані Лорак переховується в Арабських Еміратах, куди втекла місяць тому з росії. Співачка так і не змогла підтримати своїх співвітчизників і вочевидь злякалася кризи в рф. Варто відмітити, що Ані Лорак не просто зникла з радарів, артистка навіть видалилася з Instagram. Цілком імовірно, що це пов’язано з напливом хейту на її сторінці в соціальній мережі, адже обурення стосовно її поведінки зростало протягом 8 років.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.