Потап висміяв екснардепа від ОПЗЖ Іллю Ківу: “Ганьбить усіх лисих мужиків планети”

Деякі так звані "політики" втекли в росію і з її території ллють бруд на нашу Батьківщину у різних російських пропагандистських передачах. Особливо це стосується екснардепа від ОПЗЖ Іллю Ківу

Війна в Україні, розв’язана агресивною росією, виявила різні якості у людей, від позитивних до негативних.

Більшість країн у світі гнівно відреагували на напад росії на Україну. Окупанти з росії бомбять мирні міста та села. Значна частина населення України змушена була залишити свої будинки та переїхати у безпечні місця у західні області країни або навіть за кордон.

Деякі так звані “політики” втекли в росію і з її території ллють бруд на нашу Батьківщину у різних російських пропагандистських передачах. Особливо це стосується екснардепа від ОПЗЖ Іллю Ківу.
Потап у своєму Instagram вирішив висміяти скандального “політика”.

Потап зазначив, що Ківа “ганьбить усіх лисих мужиків планети”

Так, Потап зазначив, що Ківа продовжує поширювати фейки про Україну і “ганьбить усіх лисих мужиків планети”.
Потап дуже здивований як таку людину могли обрати в Україні депутатом.

А політики України продовжують працювати на політичному фронті, щоб знизити напруженість та дати можливість громадянському населенню залишити зону бойових дій.
Звістка про те, що російські війська знизять свою активність навколо Чернігова, безумовно, буде вітатись приблизно 140 000 людей, які залишаються у пастці у місті та фактично оточені російськими військами.

Жителі та офіційні особи звинувачують росію у навмисному завданні ударів по цивільних будівлях та інфраструктурі, пошкодженні чи руйнуванні лікарень, шкіл та незліченних житлових будинків.
За кілька годин до оголошення надійшли повідомлення про нові обстріли міста.

Вже кілька тижнів Чернігів залишається без електрики, водопроводу та газу. За словами мера Владислава Атрошенка, з початку війни загинуло від 350 до 400 людей.
Чернігів був однією з перших цілей для російських військ, які вторглися в Україну з Білорусі, сподіваючись швидко дістатися Києва, розташованого всього за 144 км.
Але завдяки нашим ЗСУ агресор був зупинений.

Українці вірять у перемогу, і вона скоро буде!

Схожі статті