38-річна Джамала показала, яке свято влаштувала старшому сину на 4-річчя: без батька і поза Україною

Переможниця "Євробачення-2016", популярна українська співачка Джамала показала, яке свято влаштувала своєму старшому сину Еміру на його 4-річчя.

24 лютого росія вторглася на територію України. Вже більше місяця триває повномасштабна війна між “братськими” народами. Небезпека змусила багатьох українців покинути свої домівки в пошуках більш безпечного місця. Не стали винятком і зірки шоу-бізнесу. Так, згодом після нападу рф Україну покинула співачка Джамала.

Артистка виїхала за кордон, аби її маленькі діти знаходилися подалі від війни, а сама вона тим часом активно виступає на концертних майданчиках Європи, щоб привертати увагу світової спільноти до української біди, а також збирати гроші на потреби простих українців, що постраждали від дій окупантів, та військових.

Джамала показала, яке свято влаштувала старшому сину на 4-річчя

Старшому сину Джамали Еміру нещодавно виповнилося 4 роки. Молодшому Селіму влітку виповниться 2. У своєму Інстаграмі знаменитість зізналася, що Емір важко переживає розлуку з татом, який залишився в Україні:

“Місяць, як ти сильно подорослішав. Тому що у свої майже 4 ти мав проявити неабияку терплячість, мудрість і розуміння. Я дуже дякую тобі за це”, – звернулася Джамала до старшого спадкоємця.

Незважаючи на ті непрості обставини, в яких опинилася зіркова сім’я та ще мільйони інших українських сімей, співачка влаштувала Еміру чудове свято на день народження. Головним цвяхом програми став святковий торт, декорований під Людину Павука. Відповідне фото з’явилося в Інстаграм-сторіз Джамали. Імениннику, здається, дуже сподобався подарунок, а його знаменита мама подякувала небайдужим за привітання:

“Дякую вам всім за велику кількість привітань”, – написала артистка.

Джамала показала, яке свято влаштувала старшому сину на 4-річчя
Джамала показала, яке свято влаштувала старшому сину на 4-річчя

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.