Не витримав складного характеру: стиліст Ксенії Мішиної з істерикою просто вибіг з гримерки після її критики

Багато спеціалістів мріють працювати з українськими знаменитостями. Та чи справді роботу з зірками можна назвати мрією? Ксенія Мішина показала, як через емоції від неї пішов майстер зачісок.

Ви завжди бачите зірок на екрані позитивними, гарними. А чи знали ви, через що доводиться проходити тим, хто створює для них усю цю красу? Яскравим прикладом є зірковий стиліст Михайло Прус, який просто прийшов у гримерку, щоб підготувати Ксенію Мішину до знімань. І ведуча сама зізналася, що ранок для нього виявився недобрим. Чому?

Річ у тім, що Ксенія почала знімати себе для сторіс у дзеркалі. Та красивій картинці заважав штатив. Акторка звинуватила у всьому Мішу. Він рознервувався, прибрав вищезгаданий штатив та зазначив, що завжди у всьому винен. Потім Михайло сказав, що раз його постійно звинувачують, то він взагалі нічого може не робити та вийшов з гримерки.

35-річна Ксенія Мішина показала, як своєю поведінкою змусила стиліста піти від неї
35-річна Ксенія Мішина показала, як своєю поведінкою змусила стиліста піти від неї

Можна було б сказати, що це справжній скандал! Але насправді ні, бо майстер має чудові стосунки з усіма, з ким працює. Деякі зірки навіть стали для Пруса близькими друзями. Тому вони часто жартують під час роботи та мають чудове взаєморозуміння.

Звісно ж, одразу після демонстративного виходу з гримерки стиліст повернувся і продовжив працювати над зачіскою Ксенії. Зараз ведуча зі своєю командою працює над новим пулом проєкту “Я люблю Україну” та ділиться закулісними моментами з фанатами.

Ксенія Мішина показала, як працює зі своїм майстром зачісок в легкій дружній атмосфері
Ксенія Мішина показала, як працює зі своїм майстром зачісок в легкій дружній атмосфері

Також Мішина часто публікує мотиваційні пости для своїх підписників і розповідає про свої переживання. Зірка зізналася, що останні місяці були для неї наповнені різними емоціями, які варіювалися від страху до захоплення. Але це дозволило їй зрозуміти просту істину.

Ксенія вважає, що труднощі — це добре, бо вони нас вчать, роблять сильнішими. До кожної перепони вона ставиться, як до чогось, що дає початок новим звершенням. Колись Мішина часто сумнівалася. Зараз вона усвідомлює, що ці сумніви та їхнє подолання просто були черговим етапом її життя. І зірка пообіцяла незабаром поділитися новинами про один з них.

Ксенія Мішина розповіла про те, як реагує на свої життєві труднощі та перепони
Ксенія Мішина розповіла про те, як реагує на свої життєві труднощі та перепони

Схожі статті

Барбі Каменських: 37-річна дружина Потапа приміряла рожевий образ та вразила своєю “ляльковою” красою

Кожен шанувальник Насті Каменських знає про її неймовірне почуття стилю. Щоразу співачці вдається дуже вдало підкреслити власну привабливість. Цього разу вона "скопіювала" Барбі.

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.