Екс-неАнгели Слава Камінська та Віка Сміюха помирилися на тлі війни: закляті вороги об’єдналися проти рашистів

Колишні партнерки Слава Камінська та Вікторія Сміюха, які минулого року сильно посварилися на очах в аудиторії, знайшли шлях до примирення.

Минулого року Слава Камінська та Вікторія Сміюха шокували публіку не тільки зізнанням про те, що їхній музичний гурт припиняє своє існування, але і публічними сварками.

Вікторія Сміюха осоромилася на всю Україну
Слава Камінська та Віка Сміюха помирилися на тлі війни

Усе розпочалося після того, як Віка розрізала торт з фотографією своєї колишньої партнерки. Після цього дівчата почали поливати одне одного брудом та згадувати колишні образи.

Слава Камінська та Віка Сміюха помирилися на тлі війни

Віка Сміюха зізналася, хто насправді спровокував скандал між НеАнгелами
Слава Камінська та Віка Сміюха помирилися на тлі війни

Здавалося, що вони ніколи не зможуть дійти згоди. Але надворі війна і дівчата таки помирилися. Так, Слава Камінська зізналася Славі Дьоміну в інтерв’ю, що вони з Вікторією знову спілкуються. Звісно, це важко назвати дружбою, але ворожнечі більше немає. Співачка зробила перший крок, адже вважає недоречним зберігати образи, поки в країні трагедія.

“Я написала її сестрі, її батькам протягом перших трьох днів… Прилетів у Харкові на Сумській снаряд. Не проблеми були – проблеми зараз почалися. Потрібно підтримувати одне одного”, – розповіла Слава Камінська, яка з недавніх пір виступає сольно.

Нагадуємо, що Вікторія розповідала не тільки про булінг зі сторони Камінської, але і про відверті бійки, які ставалися за кулісами. Тим часом Юрій Нікітін впродовж співробітництва з дівчатами заперечував серйозні конфлікти та наголошував на тому, що у музичному гурті панує мир.

У цій історії Слава Камінська намагалася тримати обличчя, але, звісно, усе, що накопичувалася всі ці роки, одразу вийшло назовні.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.