Наталія Островська боїться, що її квартири більше немає: після звільнення Ірпеню шукає серед руїн свою домівку

Відома українська телеведуча Наталія Островська поділилася своїми осінніми стосовно її будинку. Зірка боїться дізнатися, що її квартири більше немає.

Відома українська телеведуча Наталія Островська, яка приєдналася до колективу програми новин минулого року, а працює репортером в ТСН вельми давно, поділилася кадрами з Ірпеню, які не можуть залишити байдужим.

Наталія Островська боїться, що її квартири більше немає

Як відомо, знаменитість проживає саме там. І до війни мала прекрасне спокійне життя та прекрасні перспективи. У період активних військових дій вона залишилася в Києві, щоб справно виконувати свою роботу, залишатися з глядачем 24/7 і зробити свій внесок у перемогу.

Наталія Островська вже тиждень не може зв'язатися з сім'єю
Наталія Островська боїться, що її квартири більше немає

Наталія зізнавалася, що спочатку дуже злякалася і навіть думала евакуюватися, але слова підтримки від підписників змінили її точку зору, і вона проявила неабияку силу волі.

Зараз, коли Ірпінь звільнений, вона змогла поділитися кадрами з подвір’я її багатоповерхового будинку. Будівля трохи пошкоджена і Островська хвилюється через власну квартиру, яка могла прийняти на себе удар.

Наталія Островська боїться, що її квартири більше немає. Скріншот особистої сторінки телеведучої

Незважаючи на те, що влада обіцяє компенсацію всіх руйнувань та пошкоджень, українці дуже болісно сприймають той факт, що їх полишили домівки, адже це не можна залікувати ніякими грошима.

Острах Наталії знайти серед фотографій зруйнованих квартир свою абсолютно виправданий та зрозумілий.

Нагадуємо, що про знищення нерухомості вже повідомили продюсери Ігор Кондратюк та Юрій Фальоса, музикант Валерій Харчишин, режисер та ведучий Женя Синельников та інші.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.