Христина Соловій опинилася у центрі бойових дій і показала фото, зроблене під час вибухів у Львові: “Тримаймося”

Співачка Христина Соловій продовжує працювати та створювати нові пісні навіть у воєнний час. У своєму особистому блозі артистка розповіла, що під час роботи над новим треком вона почула обстріли за вікном.

Христина Соловій – уродженка Львівщини. Саме тут артистка проводить більшість свого часу, хоча працює та живе зірка вже декілька років у Києві. Тим не менш артистка часто відвідує малу батьківщину, де працює та записує нові пісні.

Від початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України 24 лютого Христина активно веде соціальні мережі, де ділиться зі своїми прихильниками актуальною інформацією та новинами з фронту, до того ж артистка щодня волонтерить. Встигає Соловій і випускати нові треки, присвячені подіям у країні – декілька днів тому вона презентувала пісню “Українська лють”, яка отримала позитивні відгуки від слухачів виконавиці.

У своєму особистому блозі Соловій розповіла, що вона прибула до Львова, щоб попрацювати над ще однією новою композицією. В той момент, коли Христина планувала записувати вокал, вона почула за вікном сирени, а згодом і вибухи – це було 26 березня, коли армія російської федерації випустила декілька ракет по місту та зруйнувала нафтобазу.

Під час бомбардування виконавиця зробила фото. У кадрі вона лежала на підлозі, обійнявши подушку:

“Я збиралася записати вокал, але почула вибухи у Львові”, – написала у публікації співачка.

Наразі артистка продовжує залишатися у Львові, де активно займається волонтерством. Усі звіти щодо своєї роботи та витрачених коштів вона публікує на особистій сторінці. День тому Христина придбала для однієї з бригад тепловізори, сухий спирт, рації, рюкзаки та інше необхідне для захисників України оснащення.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.