Відкрила бізнес під час війни: “Женька зі Сватів”, акторка Анна Кошмал, забула про кіно і змінила рід діяльності

Зірка телесеріалу "Свати" Анна Кошмал розповіла, що ще у довоєнний час почала працювати над власним бізнесом. Зараз вона вирішила запустити його, аби зібрати кошти для ЗСУ.

Анна Кошмал для багатьох телеглядачів відома як “Женька зі Сватів”. Хоча 27-річна акторка встигла зіграти після того у декількох картинах, саме ця її роль залишається улюбленою серед телеглядачів.

Більшість акторського складу зі “Сватів” – росіяни, однак Анна уродженка Києва. У столиці України вона продовжує працювати, жити, виховувати сина Михайла, тут вона зустріла й новину про початок повномасштабної війни російських військ проти України 24 лютого.

Анна Кошмал з сином Михайлом
Анна Кошмал з сином Михайлом

Як виявилося, кіно – не єдина пристрасть Анни. У своєму особистому блозі акторка розповіла, що 28 лютого планувала презентувати своїм прихильникам свій новий бізнес – виробництво натуральних засобів догляду за шкірою. Однак агресія зі сторони російської федерації змінила плани.

За словами Кошмал, вона разом із чоловіком працювала над цим продуктом не один місяць – подружжя досліджувало різні інгредієнти з професіоналами та тестували різні першу базову лінійку.

“Ми збирали все найякісніше і навіть почали створювати власну лінійку базових засобів. В нас ви знайдете крем для обличчя, рук і тіла, мило, шампунь, гель для вмивання і ще багато всього, що подбає про ваше тіло”, – розповіла Анна.

Анна Кошмал відкрила власний бізнес
Анна Кошмал відкрила власний бізнес

За словами зірки “Сватів” вона таки наважилася презентувати нову справу своїй аудиторії, не зважаючи на не простий час. Таким чином, вона не лише підтримуватиме економіку України, даруватиме хороший настрій своїм прихильникам, а й частину коштів від продажу перераховуватиме на потреби ЗСУ.

“Ми планували відкритися більш красиво і масштабно, але маєм що маєм. Те, що частина виручених коштів йде на підтримку ЗСУ, навіть не обговорюється”, – додала Кошмал.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.