Наталія Могилевська здивувала яскравим макіяжем і зачіскою у розпал війни: “Щоб почуватися красивою та живою”

Народна артистка України Наталія Могилевська дивує українців своїм квітучим виглядом навіть у розпал війни - зірка щодня робить яскравий макіяж і зачіску.

24 лютого росія напала на Україну, і вже другий місяць продовжує руйнувати долі мільйонів українців, винищувати житлову та критичну інфраструктуру, цілити в мирних людей і навіть дітей. Як би не було важко це усвідомити, однак життя все одно продовжується, і своїм прикладом це доводить Наталія Могилевська.

Співачка регулярно виходить на зв’язок з фанатами в соціальних мережах і щоразу виглядає ніби з голочки – з гарною зачіскою, макіяжем, усмішкою. Немало критики через свій зовнішній вигляд отримала зірка, але цього разу вона нарешті відповіла усім і одразу:

“Сьогодні дуже важливо підтримувати сильний дух усередині себе і все, що допомагає вам тримати себе в руках, а також відчувати себе живою. Будь ласка, обов’язково робіть це! Буду чесною перед вами, бувають дні зараз, коли мені зовсім не хочеться не те що приводите себе в порядок вранці, а в принципі вставати. Знайте, що цього досягає наш ворог. Він хоче, щоб ми були зламанами, слабкими і нещасними. Заради вас, заради себе, заради майбутнього – я роблю цей крок. Тому я вранці, педантично як завжди піднімаюся, роблю зачіску, кожну вію яку я фарбую – роблю для вас і для себе, щоб почуватися красивою та живою. І це мій спосіб сказати: я не здамся”.

Наталія Могилевська привселюдно зізналася в коханні чоловіку, який молодший за неї на 15 років
Наталія Могилевська здивувала яскравим макіяжем і зачіскою у розпал війни

Наталія також звернулася до усіх інших і попросила продовжувати робити все те, що приносить задоволення:

“Не бійтеся засудження та припиніть засуджувати інших! Всі наші сили ми повинні сконцентрувати на одному – перемога над ворогом, допомога нашій армії, волонтерам і тим, хто цього потребує! Ми переможемо! Слава Україні!”.

Схожі статті