Дочка Кузьми Скрябіна Барбара продовжує справу покійного батька: показала на війні, чого варта родина Кузьменків

Коли Барбара комплектує медикаменти, то вона в кожну посилку вкладає фото покійного лідера гурту "Скрябін" та його фразою, що мотивує: "Міняйте світ на краще, дбайте про нього, бо ви в ньому живете", - говорив Кузьма.

Триває війна в Україні, розв’язана росією. Цей віроломний напад показало справжнє обличчя росії як держави. У той час як населення демократичних держав планети згуртувалося та підтримало Україну, більшість населення Росії не засуджує агресію їхньої країни проти України.

Нині нашим ЗСУ важко, особливо на південному та північному напрямках. Кожен українець намагається допомогти у досягненні перемоги.

Так, донька легендарного українського музиканта Кузьми Скрябіна Барбара Кузьменко активізувала благодійний фонд імені свого батька. Вона купує потрібні медикаменти та відвозить їх у гарячі точки фронту.

Коли Барбара комплектує медикаменти, то вона в кожну посилку вкладає фото покійного лідера гурту “Скрябін” та його фразою, що мотивує: “Міняйте світ на краще, дбайте про нього, бо ви в ньому живете”, – говорив Кузьма.
Завдяки ЗСУ та таким людям як Барбара російських окупантів зупинено.

Барбара комплектує медикаменти та вкладає фото батька

Через п’ять тижнів вторгнення зайшло в кривавий глухий кут — росії не вдалося захопити жодного великого міста на тлі завзятого опору українських військ.
Після того, як російські сили заявили, що згорнуть операції для зміцнення довіри між двома сторонами, російські сили, як повідомляється, посилили свої бомбардування в деяких районах у середу.

Українські офіційні особи кажуть, що Ірпінь, Київ та Чернігів зазнали смертоносних обстрілів, тоді як російські війська, мабуть, також активізували атаки на Донбасі.
Окупанти почали передислокувати менш ніж п’яту частину своїх сил навколо Києва, при цьому війська переміщуються на північ, а частина – до Білорусі. Україна не вірить у заяву росії про виведення військ. Ми сподіваємось тільки на ЗСУ, для агресора це головний перемовник з яким не посперечаєшся і не обдуриш.
Перемога буде за Україною. Бережіть себе та своїх близьких.

Схожі статті