Дочку онкохворої Заворотнюк хвилює власна вага, а не війна в Україні та хвороба мами: “То худну, то набираю”

Анна Заворотнюк, дочка онкохворої акторки Анастасії Заворотнюк, поділилася своїми проблемами, які не стосуються хвороби матері та війни в Україні.

Дочка Анастасії Заворотнюк активно веде блог в Інстаграмі, але не піднімає там тему хвороби матері або війни в Україні, яку розв’язав її президент. Натомість дівчина скаржиться на подорожчання авіаквитків після введення санкцій проти росії, адже регулярно подорожує в теплі краї.

Цього разу Анна поділилася з підписниками новою проблемою, і вона знову не стосується злободенних питань:

“Привіт, дорогі. Хотіла з вами поспілкуватися на тему ваги, у мене вона постійно скаче – то худну, то набираю. Останній місяць страшно погладшала, постійно тягне на солодке і мучне. Багато хто говорить, що від нестачі ендорфінів, гормонів щастя, організм поповнює їх смачною їжею. А ви заїдаєте стрес чи навпаки перестаєте їсти і худнете?”.

Анна Заворотнюк
Дочка Заворотнюк заявила, що через стрес надто погладшала

За словами спадкоємиці Заворотнюк, був період, коли вона схудла до стану анорексії – на фоні сильного стресу через діагноз мами. Анна згадує, що цілий рік не могла їсти, лише задля життєдіяльності запихала в себе їжу. Зараз дівчина теж нервує – через нестабільну обстановку в світі, як вона каже, але тему війни в Україні оминає.

При цьому нинішній стрес блогерка називає помірним, і порівняти його з невиліковною недугою близької людини неможливо, тож зараз Анна почала їсти більше потрібного:

“Збираюся сідати на дієту, мені треба скинути хоча б близько 5 кг. Хто зі мною?”, – підсумувала Заворотнюк-молодша.

Цей допис вона доповнила особистим фото з-за кордону.

Схожі статті