Турецький серіал “Жінка”: як склалося життя Озге Озпірінджи поза кадром

"Жінка" – турецький серіал за мотивами японської драми.

Серіал розповідає про життя матері-одиначки з двома дітьми. Чоловік головної героїні загинув і вона опинилася віч-на-віч з життєвими труднощами.

Головну роль у серіалі зіграла турецька акторка Озге Озпірінджи. Вона народилася у 1986 році у Стамбулі. У акторки дві вищі освіти. Першу дівчина здобула на Батьківщині і отримала диплом зі спеціальності “Управління бізнесом”.

У 2007 році Озге Озпірінджи вирішила, що бізнес – це нудно і вирішила зайнятися акторською майстерністю. Починала дівчина зі зйомок у рекламі. А згодом вона поїхала на навчання до Сполучених штатів Америки аби покращити свої навички для зйомок у картині “Нехай ангели охороняють”.

Потім були ролі у фільмі “Червона косинка”, “Я знову тебе кохаю”, “Анатолійські орли”, “Прощання”, “Гіркий, кислий, солодкий”.

Про особисте життя акторка і модель нічого не розповідає. Відомо, що вона зустрічалася з колегою по цеху Енгіном Атаном. Вони навіть збиралися одружитися, але у 2013 році пара розійшлася.

Але вже наступного року Озге Озпірінджи почала зустрічатися з ще одним колегою по професії турецьким актором Бураком Ямантюрком. За даними джерел пара досі разом.

Дітей у зіркової пари турецьких серіалів немає, але дівчина дуже любить свого племінника і часто пара відпочиває разом з родиною сестри Озге.

Прихильникам дуже сподобалося відео, але найбільше вони звернули увагу на маленького восьминога, якого зловив коханий Озге Озпірінджи.

Зазвичай дівчина не афішує у мережах своє особисте життя. Швидше за все, у зірки не вистачає часу на ведення соцмереж через щільний робочий графік. А коли з’являється вільний час, Озге Озпірінджи сповна насолоджується часом, проведеним з рідними.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.