Ведуча “Світського життя” Катерина Осадча показала старшого сина Юрія Горбунова: повна копія зіркового батька

Дружина українського шоумена Юрія Горбунова Катя Осадча показала підписникам в мережі нове фото зі старшим сином зіркової пари, який росте повною копією батька.

Історія кохання Каті Осадчої і Юрія Горбунова почалася зі службового роману за лаштунками вокального талант-шоу “Голос країни”. На той момент шоумен був одружений зі своєю першою дружиною Людмилою, однак серце не встояло перед шармом колеги по цеху.

Зірки українського телебачення сперши приховували свої стосунки, допоки Горбунов не поставив крапку у попередньому шлюбі. Спільних дітей у них не було, тож розлучення не було обтяжене питаннями з приводу поділу опіки. Згодом публіка почала приписувати Осадчій вагітність, яку вона не коментувала, поки живіт ще можна було сховати за вільними сукнями. Зрештою стало зрозуміло, що ведуча програми “Світське життя” чекає дитину від Горбунова.

Вагітна Катерина Осадча намагалася сховати круглий живіт за корсетом
Катерина Осадча показала старшого сина Юрія Горбунова

Так вже у лютому 2017-го закохані розписалися, а незабаром на світ з’явився їхній син Іван. Для Юрія це первісток, тоді як Катерина має старшого сина від колишнього чоловіка. Влітку 2021-го подружжя стало батьками вдруге – у них знову народився хлопчик, якого вони назвали Данилом.

Як турботливі батьки, Горбунов і Осадча тривалий час ховали дітей від камер, але вже зараз спокійно публікують в соціальних мережах світлини з відкритим обличчям спадкоємців. Цього разу у себе в Інстаграмі Катя виклала кадр з підрослим Івасиком, якого пригорнула до себе. Важко не помітити, як хлопчик схожий на свого зіркового тата.

Крім того, у підписі телеведуча закликала усіх небайдужих фінансово підтримувати проєкти, які перераховують зібрані кошти на потреби волонтерів:

“Зараз наша головна задача максимально допомагати і не падати духом! Сьогодні хочу вам розповісти про гарну ініціативу допомогти Харкову. Художниця @anna.voda та @orlova.help при підтримці Даші Астаф’євої зробили творчий проект. Замовляйте власну світлину, перераховуйте гроші і ваші донати допоможуть підтримати людей на чотирьох станціях метро, пекарню, адресну доставку ліків, бензин для волонтерів, що без перестанку їздять по найгарячіших точках міста і селах і допомагають людям! Долучайтеся!”.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.