Марічка Падалко повернулася до “23 лютого”: яка заповітна мрія збулася у ведучої у справжньому Львові (ФОТО)

В Марічки Падалко склалося таке враження, що вона повернулася в минуле. Таке мирне місто, спокійні та усміхнені люди. Вони добродушно ставляться один до одного і приїжджих. Хоча приїжджих уже стало дуже багато. Народ приїжджає із небезпечних місць зі сходу України. Вона побувала у Львові

Війна в Україні розв’язана агресивною росією і досі продовжується. Війна переламала всі плани у мирних людей нашій країні. Багато наших міст і сіл піддаються бомбардуванням. Гинути мирні люди: діти, старі та жінки. Усі хочуть, щоб цей кошмар закінчився і настало мирне життя. Але так, як було до війни вже ніколи не буде.

Марічці Падалко вдалося повернутися до минулого, 23 лютого 2022 року, до мирної України. Вона побувала у Львові. І в Марічки Падалко склалося таке враження, що вона повернулася в минуле. Таке мирне місто, спокійні та усміхнені люди. Вони добродушно ставляться один до одного і приїжджих. Хоча приїжджих уже стало дуже багато. Народ приїжджає із небезпечних місць зі сходу України.

Марічку Падалко запросили на інтерв’ю колеги з @cnn поговорити про роботу українських медіа під час війни.
А раніше вона мала мрію – працювати на нереальному каналі CNN Ukraine.
Як сказала сама Марічко Падалко: “Бійся своїх бажань, як то кажуть. Жаль, що за таких обставин.” Але ми всі в Україні віримо, зокрема й Марічку Падалку, що незабаром наші ЗСУ розіб’ють російських окупантів і відкинуть ворога назад. А російський агресор понесе заслужене покарання та постане перед судом не лише людським, а й Божим.
Україна переможе! Не треба піддаватися паніці. Не дивіться та не слухайте фейкові російські новини. Орієнтуйтесь лише на українські засоби масової інформації. Бережіть своїх близьких та себе. Після перемоги Україна відбудує зруйновані міста та села та стане ще кращою. І більше на нас ніхто не наважиться напасти. Слава ЗСУ!

Схожі статті