Андрій Хливнюк з “Бумбокса” після поранення повернувся на передову: живий, у строю, захищає Україну (ФОТО)

Андрій Хливнюк, який є солістом гурту "Бумбокса", вступив раніше в тероборону. Потім він потрапив під обстріл, і його поранили в обличчя. Андрія Хливнюка госпіталізували до клініки.

Війна в Україні триває вже понад місяць. Народ став на захист Батьківщини. Не лише ЗСУ захищають нашу землю від російських окупантів. Представники шоубізнесу також вливаються в ряди тероборони і їдуть на передову.

Андрій Хливнюк, який є солістом гурту “Бумбокса”, вступив раніше в тероборону. Потім він потрапив під обстріл, і його поранили в обличчя. Андрія Хливнюка госпіталізували до клініки. Там він був кілька днів. Відновив здоров’я і знову вирішив швидко повернутись на передову. Потрібно захищати нашу країну та знищувати окупантів.
Про повернення Андрія Хливнюка до лав тероборони Києва повідомив журналіст Богдан Кутепов.

Андрія Хливнюка поранили в обличчя

ЗСУ та тероборона успішно протистоїть російському агресору.
Окупанти з Росії не дають можливості через гуманітарні коридори вивезти людей з обложених міст.
Віцепрем’єр України Ірина Верещук повідомила про плани евакуації мирних мешканців через сім гуманітарних коридорів.

Червоний Хрест робить нову спробу зв’язатися із мирними жителями обложеного Маріуполя. Туди прямує група із Запоріжжя. Спроба провалилася у п’ятницю через безперервні бомбардування Росії.
Очікується, що ще тисячі мирних жителів, які втекли з Маріуполя, вирушать у колоні автобусів з Бердянська, що утримується Росією, на узбережжі.
Близько 160 000 людей залишаються у пастці в Маріуполі через брак їжі, води та ліків.
Але Маріуполь стоїть і ЗСУ відважно відбивають атаки російських військ.
Українці вірять, що ЗСУ вдасться відкинути ворога і настане переломний момент у війні. Ніхто в Україні та в демократичних країнах не сумнівається у нашій перемозі. Бережіть близьких та себе.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.