Руїни: лідер гурту “Друга ріка” Валерій Харчишин показав, що залишилося від його зруйнованого окупантами маєтку

Відомий український музикант Валерій Харчишин показав, що залишилося від його будинку у Києві, у який він вкладав усі свої сили та гроші. Усі деталі в статті.

Тиждень тому відомий український музикант Валерій Харчишин повідомив, що будинок, у який він вкладав усі свої сили та гроші, був зруйнований окупантами. Маєток під Києвом був домом для зірки та його дітей. На момент повідомлення від знаменитості, його син, який боронить Україну на передовій навіть не знав про те, що його дому більше немає.

Валерій Харчишин показав, що залишилося від його зруйнованого окупантами маєтку

Варто відмітити, що Валерій дуже холоднокровно сприйняв цю новину і не став витрачатися на емоції. Музикант не з чуток знає, що таке втрачати близьких людей та не мати можливості їм допомогти, тому втрата майна не сильно його зачепила.

Нещодавно вперше після трагічної новини Харчишин показав, як зараз виглядає його будинок, а точніше, що залишилося. Також співак повідомив, що зараз його старший син та брат воюють за Україну.

Валерій Харчишин показав, що залишилося від його зруйнованого окупантами маєтку. Фото будинку після обстрілу окупантами

“Так, це будинок, де жили мої діти. Старший зараз на фронті”, – написав музикант.

Проте фото зруйнованого будинку Харчишин показав для того, щоб привернути увагу шанувальників та публіки та повідомити про потреби української армії.

“Не секрет, що для посилення позицій на північному фронті формуються нові підрозділи ЗСУ. Один із них, у який вступив мій брат, потребує допомоги”, – розповів Харчишин.

Нагадуємо, що співак сам хотів податися до лав воїнів, але вони з сином вирішили, що воювати має хтось один. В результаті, коли Валерій відправився через волонтерську місію, спадкоємець обдурив його і записався, поки батько не бачив.

Схожі статті