Валерій Меладзе після скандалу з красунями в Еміратах покинув Джанабаєву з дітьми, залишивши їм будинок в Москві

Відомий український співак Валерій Меладзе, які останні 10 років проживав у росії, дав привід для своїх фанатів вважати, що його шлюбу настав кінець.

Відомий виконавець Валерій Меладзе багато років жив на дві сім’ї. Все ж таки його коханці Альбіні Джанабаєвій вдалося стати його дружиною. Через це у артиста ускладнилися стосунки з його старшими доньками, але поява нових дітей від обраниці прикрашала його існування. Так, буквально минулого року Валерій став батьком вшосте: в нього народилася красуня донечка Агата.

Валерій Меладзе покинув Джанабаєву з дітьми, залишивши їм будинок в Москві

Однак, на тлі війни в Україні у шоу-бізнесі пішли чутки про те, що Альбіна Джанабаєва та Валерій Меладзе більше не разом. Їм передував скандал зі співаком, коли той засвітився у компанії красунь в Арабських Еміратах. Тепер же зірка був вимушений покинути Росію через те, що підтримав Україну під час війни. При цьому Альбіна разом з дітьми залишилася вдома в Москві.

Валерій Меладзе розлучається з Альбіною Джанабаєвою
Валерій Меладзе покинув Джанабаєву з дітьми, залишивши їм будинок в Москві

Ба більше, Альбіна не носить обручки, що і стало головною причиною пліток про розрив зірок.

Валерій Меладзе покинув Джанабаєву з дітьми, залишивши їм будинок в Москві

Варто відмітити, що подружжя ніяк не коментує чутки про їхній розрив і просто ігнорує їх.

Деякі вважають, що конфлікт стався нібито через відкриту позицію Валерія проти війни в Україні. Тим не менш, варто зазначити, що і сама Альбіна стала об’єктом осуду для росіян, які вважають, що Джанабаєва їх зрадила тим, що не підтримує дій російської федерації.

Так чи інакше, варто дочекатися офіційних коментарів. На даний момент відомо лише одне, Валерій Шотайович не разом з сім’єю.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.