“Проміняти свою кар’єру на обстріляних родичів”: Цибульська присоромила Ані Лорак та вагітну Регіну Тодоренко

Відома українська співачка Ольга Цибульська публічно розкритикувала поведінку Ані Лорак та Регіни Тодоренко. Усі деталі в нашій статті.

Ольга Цибульська активно підтримує українців у військовий час і намагається також вкласти свою долю в інформаційну війну, яка ведеться вже понад місяць. Українці як ніколи згуртувалися і добуваються результатів, які проявляються всесвітньою підтримкою підтримкою та осуду дій російської влади.

Оля Цибульська присоромила Ані Лорак та вагітну Регіну Тодоренко

Оля Цибульська
Оля Цибульська присоромила Ані Лорак та вагітну Регіну Тодоренко

У цей час дуже важливо, щоб публічні люди говорили про те, що відбувається, адже вони мають велику аудиторію, серйозний вплив на її думку, а також підвищує шанси того, щоб про звірства рашистів дізнається кожна жива людина. І саме тому поведінка Ані Лорак та Регіни Тодоренко викликає стільки ненависті та нерозуміння. До критики співачок приєдналася і Ольга Цибульська, яка розповіла декілька ласкавих слів в адресу знаменитостей, що сподіваються і надалі мовчати та уникнути відповідальності.

“Та сама Ані Лорак. Які ви “голуби миру”? Переглядаєш їхнє інтерв’ю, а там: “Ну стріляють десь на Донбасі, але це вирішиться, але я і вас люблю, і вас люблю”. Тоді була спроба сидіти на двох стільцях одразу, але зараз, коли повномасштабна війна? Гинути діти почали першого ж дня, і коли ти досі мовчиш і ховаєш язик. Та сама Регіна Тодоренко, яка викладала розбір гардеробу. Як це можливо?”, – обурилася Цибульська.

Про це співачка заявила в ефірі програми “Зірковий шлях”, де вона давала інтерв’ю. Також Оля розповіла, що війна застала її батьків в Ірпені, і вони декілька днів не виходили на зв’язок, що остаточно вибило зірку з колії.

Схожі статті