40-річний Потап поіменно та з фото показав рашистів, які зруйнували Бучу: “Косе-криве, але ж яке жорстоке”

Відомий український репер та продюсер Потап поіменно і з фото показав рашистів, що зруйнували Бучу, влаштувавши в місті справжнє пекло, за що їм ніколи не буде прощення.

24 лютого росія напала на Україну. Потап застав війну за кордоном — незадовго до нападу він забрав зіркову дружину Настю Каменських, тещу Лідію Петрівну і маму Людмилу Анатоліївну у сімейну відпустку до Іспанії, а вже незабаром на рідній землі почався геноцид українців.

Незважаючи на те, що зіркова родина знаходиться поза Батьківщиною, вони все одно дуже емоційно переживають ці події.

Разом з тим Потап і Настя роблять свій вклад у перемогу — закликаючи колег з росії та світу не мовчати про війну, привертають увагу до того свавілля, яке коять окупанти, піднімають бойовий дух співвітчизників.

Потап розповів, коли Настя Каменських стане мамою
Потап поіменно та з фото показав рашистів, які зруйнували Бучу

Ба більше, Олексій Потапенко навіть спілкується з рашистами, що регулярно пишуть йому з погрозами.

А цього разу репер у себе в Інстаграмі виклав фото з російськими солдатами, що власноруч нищили Бучу та вбивали мирних беззбройних людей:

“А ось і фото солдат в/ч 51460 з села Князе-Волконське Хабаровського краю. Саме вони були в Бучі. Скоро усіх цих вбивць, ґвалтівників і мародерів знатимуть усі поіменно”, – підписав кадри Потап.

Коментатори не стримували свого гніву та емоцій:

  • “Аж тошнить дивитися. Виродки, знищити кожного”;
  • “Та по їхніх мордах видно, що кончені виродки… Одне бажання, щоб до них і до їхніх дітей щоночі приходили українські дітки, дорослі і старенькі, над якими вони так знущались, катували… Немає прощення, немає слів… Лиш тяжкий біль, який давить серце”;
  • “Косе-криве, але ж яке жорстоке та йобн*те… Сміття, а не люди. Нехай їхні рідні отримають органи цих паскуд як “подарунки” з України”;
  • “Горіти їм в пеклі”;
  • “Варвари! Як земля таких носить!”, – пишуть користувачі мережі, і з ними важко не погодитися.
отап поіменно та з фото показав рашистів, які зруйнували Бучу
Потап поіменно та з фото показав рашистів, які зруйнували Бучу

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.