44-річна Камалія показала свого батька і брата з Чернігова: “Після жорстких обстрілів і окупації рашафашистами”

Відома українська співачка Камалія, яку називають найбагатшою в Україні, показала фанатам своїх батька і брата з Чернігова. Родичі зірки пережили окупацію.

24 лютого в Україні почалася війна, яку розв’язала росія. Багато українських зірок застали наступ у власних домівках, так само як і звичайні українці.

Камалія була однією з тих, хто до останнього на вірив у наступ рф, хоча її чоловік Мохаммад Захур за два дні до цього вивіз їхніх доньок до Лондона, оскільки отримував від влади Великобританії не одне повідомлення з проханням їхніх громадян терміново покинути Україну.

На сімейній нараді Камалія і Захур дійшли згоди, що він з Арабеллою і Мірабеллою поїде, а вона залишиться з мамою вдома в Києві працювати над номером для концерту.

Ба більше, подружжя між собою шуткувало над американським президентом Джозефом Байденом, який називав різні дати нападу росії на Україну.

Мохаммад Захур забрав доньок за кордон, а Камалію залишив у Києві
Камалія показала свого батька і брата з Чернігова

Тим не менш, Захур все одно переймався, а от Камалія до останнього не була готова повірити у війну.

Коли все ж таки це сталося, вона виїхала за кордон, однак маму не змогла вмовити їхати з нею.

Так само не схотіли тікати з Чернігова рідний батько і двоюрідний брат знаменитості, про що вона розповіла у себе в Інстаграмі:

“Слава Богу! Після жорстких обстрілів і окупації рашафашистами мого рідного міста Чернігова всі родичі живі! На фото мій тато з моїм двоюрідним братом, Валерою Слєсарєвим. Щоб ви розуміли, ні в яку не хотіли їхати зі своїх будинків, як їх не вмовляли! Усі допомагали відвойовувати місто! Слава Україні! Героям слава!”.

Схожі статті